Benelli: Ο αντικαταστάτης του 752S θα έχει 20 ίππους παραπάνω

Κώστας Παστρίμας
Benelli: Ο αντικαταστάτης του 752S θα έχει 20 ίππους παραπάνω
Η Benelli ετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς τον αντικαταστάτη του ικανού της naked 752S.

Αν προσέξει καλύτερα την γκάμα της Benelli κάποιος θα διαπιστώσει ότι εκτός από τα δημοφιλέστατα TRK 502 και τα Leoncino υπάρχει ένα naked με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για το 752S, ένα μοντέλο το οποίο είναι εξοπλισμένο με δικύλινδρο κινητήρα, ποιοτικές αναρτήσεις και όμορφο σχεδιασμό.

Η Benelli, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται να αναβαθμίσει το μοναδικό της αυτό μοντέλο τοποθετώντας του έναν νέο, μεγαλύτερο κινητήρα. Στην καρδιά λοιπόν του νέου 802S θα βρίσκεται ο γνωστός δικύλινδρος κινητήρας της Qianjiang Motors των 799 κ.εκ. τον οποίο έχουμε γνωρίσει από το CFMoto 800MT. Το συγκεκριμένο σύνολο αποδίδει 95 ίππους και σε σχέση με τους περίπου 76 ίππους του 752S έχουμε μια πολύ σημαντική αύξηση.

Benelli Leoncino 125

Ακόμα δεν γνωρίζουμε περισσότερα στοιχεία για ηλεκτρονικά βοηθήματα και περιφερειακά, ωστόσο μπορούμε να συμπεράνουμε ότι θα είναι όλα αναβαθμισμένα. Το πλαίσιο αναμένεται να είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και οι αναρτήσεις της Marzocchi με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα θα είναι της J.Juan με ABS, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας αναμένεται να είναι στα επίπεδα των 220 κιλών.

Benelli TNT125

Η τιμή του 752S είναι στα 8.950 ευρώ και το νέο 802S αναμένεται να είναι ελαφρώς πιο ακριβό, αλλά σίγουρα κάτω από τις 10.000 ευρώ. Το naked της Benelli αναμένεται να τα βάλει με δυνατούς αντιπάλους όπως το Ducati Monster και το KTM Duke 890, ωστόσο έχει σπουδαία χαρακτηριστικά για να γίνει μια πολύ καλή επιλογή του υποψήφιου αγοραστή.

Benelli TNT125

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!