Στις 12 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το Benelli Week 2022

Κώστας Παστρίμας
Στις 12 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το Benelli Week 2022
Η μεγάλη γιορτή της Benelli πραγματοποιείται την επόμενη εβδομάδα στο Πέζαρο της Ιταλίας.

H Registro Storico Benelli και το Motoclub Tonino Benelli σε συνεργασία με την Benelli διοργανώνουν φέτος το Benelli Week. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες μοτοσικλετιστικές συναντήσεις της Ευρώπης η οποία πραγματοποιείται στο Πέζαρο της Ιταλίας από τις 12 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Benelli TNT125

Η εκδήλωση, θα είναι ανοιχτή για όλες τις μάρκες και τύπους μοτοσικλετών και θα είναι αφιερωμένη σε έναν από τους πιο αγαπημένους αναβάτες όλων των εποχών, τον Γιάρνο Σάρινεν. Αφορμή για αυτή την αφιέρωση είναι η επέτειος των 50 χρόνων από την ιστορική νίκη του Φινλανδού αναβάτη στο «2nd Pesaro Mobili Grand Prix» στην πίστα Villa Fastiggi. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 1972 στο Πέζαρο και ο Σάρινεν μπροστά σε 40.000 θεατές κατάφερε να κερδίσει τόσο στην κατηγορία 350 όσο και στην κατηγορία 500. Δυστυχώς ο Φινλανδός αναβάτης έχασε τη ζωή του έναν χρόνο αργότερα στο Grand Prix της Monza στην Ιταλία σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Benelli TNT125

Καθημερινά κατά την διάρκεια της εβδομάδας Benelli έχουν προγραμματιστεί περιηγήσεις με μοτοσικλέτες, για να ανακαλύψετε τα υπέροχα Ιταλικά χωριά, όπως το Ουρμπίνο, το Σενιγκάλια, το Σιρόλο και το Φάνο. Επίσης, έχουν προγραμματιστεί ξεναγήσεις σε πολύ γνωστά ιταλικά μουσεία μοτοσικλετών, ιστορικά και πολιτιστικά μέρη. Την τελευταία ημέρα της εβδομάδας, Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ειδική εκδήλωση «La Musica della Moto».

Benelli TNT125

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και το πρόγραμμα του Benelli Week 2022 μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.benelli-moto.gr.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!