Royal Enfield: Ακόμα περισσότερες χρωματικές επιλογές για την Meteor 350

Κώστας Παστρίμας
Royal Enfield: Ακόμα περισσότερες χρωματικές επιλογές για την Meteor 350
Η Royal Enfield παρουσίασε ακόμα τρία νέα χρώματα για το δυναμικό cruiser της Meteor 350.

Πριν από μερικές ημέρες η Royal Enfield παρουσίασε ένα καινούριο μοντέλο στην οικογένεια των 350 το οποίο ονόμασε Hunter. Παράλληλα, η Ινδική μάρκα αποφάσισε να φρεσκάρει και λίγο τα υπόλοιπα μοντέλα ξεκινώντας από την Meteor 350. Η Royal Enfield παρουσίασε τρία νέα χρώματα για το cruiser μοντέλο της τα οποία έρχονται να προστεθούν στα υπάρχοντα ανεβάζοντας τις χρωματικές επιλογές σε δέκα!

Τα τρία νέα χρώματα για την Meteor, τα Fireball Blue, Fireball Matt Green και Supernova Red δίνουν μια πιο νεανική και σπορ αίσθηση στη μοτοσικλέτα. Στο Fireball Matt Green (πράσινο) το ρεζερβουάρ είναι ματ πράσινο, με ασορτί πλευρικά πάνελ και ταινία στις ζάντες. Στο Fireball Blue (μπλε) το ρεζερβουάρ είναι σκούρο μπλε γυαλιστερό με κίτρινη διακοσμητική λογοτύπηση και κίτρινα αυτοκόλλητα στα πλευρικά πάνελ και τους τροχούς. Στο Supernova Red (κόκκινο) κυριαρχεί η διχρωμία κόκκινου/μαύρου στο ρεζερβουάρ και τα πλευρικά πάνελ.

Royal Enfield

Τεχνικά, το Meteor 350 δεν έχει αλλαγές. Χρησιμοποιεί τον δοκιμασμένο μονοκύλινδρο κινητήρα 349 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 20 ίππους και 27Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού, ενώ τη μετάδοση έχει αναλάβει 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και αλυσίδα. Η Royal Enfield έχει προσέξει ιδιαίτερα το πλαίσιο της μοτοσικλέτας το οποίο έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Harris Performance.

Royal Enfield

Παράλληλα, οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι 41mm εμπρός και δύο μονά αμορτισέρ τα οποία ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση. Στα φρένα έχουμε έναν δίσκο 300mm εμπρός με διπίστονη δαγκάνα και έναν δίσκο 270mm πίσω, ενώ το σύστημα συνοδεύεται από δικάναλο ABS. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 191 κιλά, ενώ οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω.

Οι νέοι χρωματισμοί της Royal Enfield Meteor 350 είναι άμεσα διαθέσιμοι στα καταστήματα του δικτύου της Muvus.

Royal Enfield

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!