ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Όλα όσα πρέπει να ξέρει ο θεατής πριν πάρει τα βουνά

Πάνος Σεϊτανίδης
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Όλα όσα πρέπει να ξέρει ο θεατής πριν πάρει τα βουνά
Διαθέσιμος στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι πλέον ο «Οδηγός Θεατή» για το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Η εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι μόλις 22 ημέρες μακριά και οι πιστοί ακόλουθοί του, όσοι παίρνουν τα βουνά για να απολαύσουν πλούσιο θέαμα, έχουν πλέον όλα τα «εργαλεία» που χρειάζονται!

Συγκεκριμένα, στο www.acropolisrally.gr έχει αναρτηθεί ό,τι χρειάζεται, ώστε η παρακολούθηση του εθνικού μας αγώνα να αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία για κάθε θεατή. Πάντα, με προτεραιότητα την ασφάλεια. Τόσο του κοινού όσο και του αγώνα γενικότερα. Απαιτείται λοιπόν η συνεργασία όλων ώστε να αποφευχθεί κάθε δυσάρεστο ή επικίνδυνο ενδεχόμενο.

Αντρέας Μίκελσεν

Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, στον τομέα «Θεατές», έχουν αναρτηθεί όλα όσα κρίνονται απαραίτητα για το σχεδιασμό, την προσέγγιση και την πρόσβαση στις ειδικές διαδρομές του αγώνα. Χάρτες υψηλής ανάλυσης με αποτύπωση και των χώρων στάθμευσης, οδηγίες για τις προσβάσεις των θεατών και αρχεία με οδηγίες πλοήγησης μέσω ψηφιακών χαρτών είναι άμεσα προσβάσιμα, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία κατά τη μετακίνηση στις περιοχές του αγώνα.

Οι προσβάσεις που αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι αυτές που έχει ελέγξει η διοργάνωση του αγώνα και που δεν επηρεάζουν τη διεξαγωγή του, σε αντίθεση με πιθανούς άλλους δρόμους, οι οποίοι ενδέχεται να δημιουργούν αναστάτωση στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων της οργάνωσης ή και των ασθενοφόρων.

Αντρέας Μίκελσεν

Στο έντυπο «Οδηγός Θεατή» περιγράφονται όλα όσα πρέπει να γνωρίζει όποιος επιλέξει να βρεθεί στον αγώνα, αναφορικά με τους περιορισμούς που προκύπτουν από το ωράριό του και, κυρίως, από το γεγονός ότι διεξάγεται σε ανοιχτό περιβάλλον.

Μπορείτε να βρείτε τον «Οδηγό Θεατή» πατώντας εδώ.

Μπορείτε να βρείτε τους χάρτες με όλες τις προσβάσεις, πατώντας εδώ.

Τιερί Νεβίλ

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!