BMW: Με φωταγωγία υποδέχτηκε τη γιορτή του αθλητισμού

BMW: Με φωταγωγία υποδέχτηκε τη γιορτή του αθλητισμού

Κώστας Παστρίμας
BMW: Με φωταγωγία υποδέχτηκε τη γιορτή του αθλητισμού
Το BMW Group καλοσώρισε αγωνιζόμενους και επισκέπτες στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα 2022 στο Μόναχο.

Στο πλαίσιο της επίσημης τελετής έναρξης για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, τα κτίρια που στεγάζουν τα κεντρικά γραφεία και το μουσείο της BMW φωταγωγήθηκαν με μοναδικό τρόπο για να καλωσορίσουν τους αθλητές και τους επισκέπτες. Τα εννέα αθλήματα στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα παρουσιάστηκαν και ενορχηστρώθηκαν μέσα από ένα συνδυασμό προβολών λέιζερ και βίντεο.

Τα σύμβολα για τα επιμέρους αθλήματα βασίστηκαν στο σχέδιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 1972, που επίσης έλαβαν χώρα στο Μόναχο. Οι προσόψεις του εμβληματικού κτιρίου όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και φέτος γιορτάζει τα 50ά του γενέθλια, φωταγωγήθηκαν αλληλεπιδρώντας με συναισθηματικές εικόνες στο μουσείο. Η ποικιλομορφία αυτής της σημαντικής αθλητικής εκδήλωσης συνοψίστηκε στο μήνυμα «Ενωμένοι στη Χαρά», το οποίο εκφράζει τον ενθουσιασμό όλων όσων συμμετέχουν στον διαγωνισμό τις επόμενες ημέρες.

bmw

Η BMW 1602 Electric, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα του BMW Group γίνεται επίσης 50 ετών φέτος. Η BMW 1602 Electric πραγματοποίησε χρέη lead car στο άθλημα του μαραθωνίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου και, όπως ήταν φυσικό, έδωσε το παρών στην τελετή φωταγώγησης. Μαζί με την BMW i4, που κατασκευάζεται σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων στο βασικό εργοστάσιο του BMW Group στο Μόναχο, τα δύο προϊόντα υπογραμμίζουν την πρόοδο που έχει πετύχει η εταιρεία στα 50 χρόνια ηλεκτροκίνησης.

Τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα 2022 αποτελούν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στο Μόναχο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972 που πραγματοποιήθηκαν εκεί. Από τις 11 μέχρι τις 21 Αυγούστου, σχεδόν 4.700 αθλητές θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στη νίκη σε εννέα διαφορετικά αθλήματα στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Συνολικά, θα δοθούν μετάλλια σε 177 αγωνίσματα. Τα μετάλλια σχεδιάστηκαν από την Designworks, το στούντιο καινοτομίας του BMW Group.

Το BMW Group παρέχει έναν εκτενή στόλο οχημάτων μεταφοράς επισκεπτών για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα στο Μόναχο. Ο στόλος αποτελείται αποκλειστικά από ηλεκτροκίνητα οχήματα των μαρκών BMW και MINI. Επιπλέον, το BMW Group συμβάλλει επίσης στην επιτυχία της διοργάνωσης και προσφέρει δωρεάν πάρκινγκ για τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!