Αυτό είναι το πιο προσιτό μοντέλο της Suzuki

Κώστας Παστρίμας
Αυτό είναι το πιο προσιτό μοντέλο της Suzuki
Ποιο είναι το φτηνότερο και ποιο το ακριβότερο μοντέλο της Suzuki το 2022;

Η Suzuki μπορεί να μην έκανε μεγάλες κινήσεις το 2022 στην αναβάθμιση της γκάμας μοτοσικλετών της ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει πλέον το στρατηγικό της πλάνο για το μέλλον. Η ιαπωνική μάρκα προχώρησε στην απομάκρυνση από τα μεγάλα πρωταθλήματα αγώνων μοτοσικλέτας προκειμένου να αντλήσει πόρους για να επενδύσει σε μια νέα γενιά μοτοσικλετών με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και τη βιωσιμότητα.

Για την ώρα ωστόσο, πρέπει να αρκεστούμε στα υπάρχοντα μοντέλα τα οποία συνεχίζουν δυναμικά την πορεία τους στην αγορά. Ανάμεσα στην γκάμα των μοτοσικλετών της Suzuki μπορεί να συναντήσει κανείς ένα πολύ προσιτό και σίγουρα εξαιρετικό SV650. Το naked μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τον γνωστό δικύλινδρο V90 κινητήρα των 649 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει περίπου 75 ίππους και 64Nm ροπής. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 41mm εμπρός και ένα μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα συναντάμε δύο δίσκους εμπρός και έναν δίσκο πίσω με ABS.

suzuki

Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 197 κιλά γεμάτη και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 14,5 λίτρα. Η μοτοσικλέτα είναι πολύ προσιτή για όλους τους αναβάτες καθώς το ύψος της σέλας είναι στα 785mm, ενώ η τιμή της έχει καθοριστεί στα 7.345 ευρώ. Αντίθετα με την SV650, η πιο ακριβή μοτοσικλέτα στην γκάμα της Suzuki είναι η περίφημο Hayabusa.

suzuki

Η sport touring μοτοσικλέτα με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό είναι εξοπλισμένη με έναν τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα 1.340 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 190 ίππους. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με πολλά σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, ενώ στις αναρτήσεις συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι 43mm εμπρός της KYB και πλήρως ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ. Τα φρένα έχει αναλάβει η κορυφαία Brembo για να διασφαλίσει την πέδηση της ταχύτατης μοτοσικλέτας, ενώ η τιμή της Hayabusa αγγίζει τα 22.295 ευρώ.

suzuki

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!