DS Automobiles: Νέα διαδραστική εφαρμογή 

DS Automobiles: Νέα διαδραστική εφαρμογή 

Κώστας Παστρίμας
DS Automobiles: Νέα διαδραστική εφαρμογή 
Η DS παρουσίασε μια νέα εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας που φέρνει πιο κοντά τον αγοραστή στο αγαπημένο του μοντέλο.

Η DS Automobiles τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε πολύ ποιοτικά και εκλεπτυσμένα μοντέλα που ξεχωρίζουν τόσο για την premium σχεδιαστική τους φιλοσοφία, όσο και για την υψηλή τεχνολογία που προσφέρουν. Εκτός από τα οχήματα, η DS έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα και με τις νέες τεχνολογίες διαδραστικότητας του πελάτη με την εταιρεία έχοντας δημιουργήσει και σειρά από ψηφιακές πύλες επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το νέο επίτευγμα της DS είναι μια καινούρια εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας η οποία ονομάζεται DS Augmented Reality. Η νέα πρωτοποριακή εφαρμογή, φέρνει τον υποψήφιο αγοραστή μέσω της οθόνης του smartphone, ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του αγαπημένου του DS, καθώς με τη διαδραστική αυτή εφαρμογή μπορεί και συνδυάζει την εικόνα του αυτοκινήτου σε συνθήκες πραγματικού περιβάλλοντος. Η νέα υπηρεσία επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να ανακαλύψουν το αυτοκίνητο της προτίμησής τους, το εσωτερικό του, αλλά και κάθε λεπτομέρεια που τους ενδιαφέρει και φυσικά να το προβάλουν στον χώρο τους (π.χ. parking) από την άνεση του σπιτιού τους.

DS

Με το «σκανάρισμα» ενός QR Code από smartphones (iOS ή Android) μπορούν όλοι να πάρουν μια γεύση από το προηγμένης τεχνολογίας περιβάλλον που διαμορφώνει - για παράδειγμα - το νέο DS 4 για τον οδηγό και τους επιβάτες του. Ένα περιβάλλον που όμοιό του δεν υπάρχει στην κατηγορία των premium μοντέλων και όχι μόνο, κάνοντας το νέο DS 4 να ξεχωρίζει με την ανωτερότητά του και σε επίπεδο εφαρμοσμένης τεχνολογίας.

DS

Η εφαρμογή «DS Augmented Reality Experience» έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες «DS Online Store», «DS Live Showroom» και «DS Virtual Vision». Όλα αυτά δίνουν στον πελάτη μια διαφορετική εμπειρία επαφής με την μάρκα και προσφέρει ένα πλήρες πακέτο εξυπηρέτησης καλύπτοντας τις αυξημένες ψηφιακές ανάγκες της εποχής.

DS

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!