Mercedes-Benz: Τρεις εκδόσεις για την κορυφαία EQS

Mercedes-Benz: Τρεις εκδόσεις για την κορυφαία EQS

Κώστας Παστρίμας
Mercedes-Benz: Τρεις εκδόσεις για την κορυφαία EQS
Η Mercedes ξεκίνησε τη διάθεση του πολυτελούς ηλεκτρικού SUV, EQS σε τρεις εκλεπτυσμένες εκδόσεις.

Το EQS είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Mercedes-Benz και πλέον είναι έτοιμο να παραδοθεί στις αγορές της Ευρώπης. Το μοντέλο είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, την EQS 450+, την EQS 450 4MATIC και την EQS 580 4MATIC. Στις πρώτες δύο περιπτώσεις τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 355 ίππων, ενώ στην περίπτωση του 580 4MATIC, η απόδοση ανεβαίνει στους 536 ίππους.

Στον τομέα του εξοπλισμού τα premium μοντέλα τοποθετούνται απευθείας στην κορυφή έχοντας πολυτελή εσωτερικό, avant-garde αισθητική και καινοτομίες που εκπλήσσουν τον επιβάτη καθημερινά. Στο EQS έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση με αποτέλεσμα οι δύο σειρές καθισμάτων να είναι ηλεκτρικά πλήρως ρυθμιζόμενες. Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης και τρίτης σειράς καθισμάτων στον προαιρετικό εξοπλισμό, ενώ με το σύστημα Easy Entry της Mercedes η επιβίβαση στις πίσω θέσεις είναι πανεύκολη.

Mercedes

Ο αγοραστής έχει την επιλογή να αποκτήσει το EQS με τρεις διαφορετικές σχεδιαστικές δομές. Η μία είναι με τον στάνταρ εξωτερικό σχεδιασμό και με τον Electric Art εσωτερικό διάκοσμο. Η δεύτερη είναι με τον Electric Art σχεδιασμό τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ενώ υπάρχει και η επιλογή της AMG έκδοσης στο εξωτερικό και το εσωτερικό. Παράλληλα, ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει πακέτα εξοπλισμού που είναι τα Advanced, Advanced Plus, Premium, Premium Plus και Business Class.

Mercedes

Η Mercedes-Benz, από τον Ιούνιο του 2022 έχει εισάγει την υπηρεσία Mercedes me Charge για τους πελάτες της. Η υπηρεσία εξασφαλίσει σε όλη την Ευρώπη ένα κορυφαίο δίκτυο φόρτισης με πολύ χαμηλές τιμές, ενώ για τον πρώτο χρόνο η υπηρεσία είναι δωρεάν για νέους κατόχους EQS. Οι τιμές του νέου SUV της Mercedes ξεκινούν από 110.658 ευρώ και φτάνουν μέχρι τις 135.291 ευρώ.

Mercedes

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!