Αυτός είναι ευφάνταστος τρόπος της Peugeot να παρουσιάσει το 408 (vid)

Αυτός είναι ευφάνταστος τρόπος της Peugeot να παρουσιάσει το 408 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Αυτός είναι ευφάνταστος τρόπος της Peugeot να παρουσιάσει το 408 (vid)
Η Peugeot έβαλε το νέο 408 σε Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Γαλλία για να αναδείξει τον σχεδιασμό του.

Έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο επέλεξε η Peugeot για να παρουσιάσει κάθε λεπτομέρεια του νέου της 408. Στο Μουσείο Louvre-Lens στην πόλη Λάνς της Γαλλίας οι σχεδιαστές κατασκεύασαν μια πολύ ιδιαίτερη διάφανη σφαίρα μέσα στην οποία τοποθέτησαν το νέο αυτοκίνητο της Peugeot.

H προβολή του νέου Peugeot 408, ενός δυναμικού και καινοτόμου fastback με μοναδική εμφάνιση, έπρεπε να είναι εμπνευσμένη. Μία ταλαντούχα ομάδα καλλιτεχνών, μηχανικών και τεχνικών από το δημιουργικό στούντιο Superbien στο Παρίσι, είχε την ιδέα να δημιουργήσει κάτι το πολύ πρωτοποριακό. Η σφαίρα έχει την ικανότητα να περιστρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις με αποτέλεσμα ο παρατηρητής να μπορεί αν δει κάθε γωνία του μοντέλου χωρίς να κουνηθεί από τη θέση του.

Peugeot

Η CEO της Peugeot, Λίντα Τζάκσον, σχολίασε: «Μας άρεσε πολύ η ιδέα αυτού του έργου τέχνης το οποίο είναι πρωτότυπο και όμορφο, ενώ αναδεικνύει πλήρως το νέο μας μοντέλο. Το νέο Peugeot 408 παρουσιάζεται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο στον υπέροχο και μοντέρνο περιβάλλοντα χώρο του Louvre- Lens».

Peugeot

Από τη μεριά του, ο Φίλ Γιόρκ, Διευθυντής Marketing και Communication της Peugeot, πρόσθεσε: «Η Peugeot κινείται και καινοτομεί σε όλους τους τομείς. Η διάφανη σφαίρα που σχεδιάστηκε για το νέο Peugeot 408 αναδεικνύει τη γοητεία του μοντέλου από κάθε γωνία. Η εγκατάσταση αυτή είναι απολύτως σύμφωνη με την εφαρμογή της νέας εταιρικής ταυτότητας της μάρκας».

Δείτε το βίντεο «Απροσδόκητο από όποια πλευρά και αν το δεις» της Peugeot.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!