Hyundai: Νέα συνεργασία με την Common Goal

Hyundai: Νέα συνεργασία με την Common Goal

Κώστας Παστρίμας
Hyundai: Νέα συνεργασία με την Common Goal
Μέσω του ποδοσφαίρου, η Hyundai συνεχίζει τις ενέργειες κοινωνικής αλλαγής και αειφορίας.

Η Hyundai εδώ και πολλά χρόνια είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της FIFA προσφέροντας τα οχήματά τις σε όλους εκείνους που ασχολούνται με τη διοργάνωση. Για το 2022 η Hyundai θα σταθεί και πάλι στο πλευρό του FIFA World Cup στο Κατάρ και μάλιστα θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα και την αειφορία.

Ως επίσημος συνεργάτης της FIFA, η Hyundai Motor ξεκίνησε την πρώτη αποκλειστική εκστρατεία βιωσιμότητας με τίτλο «Στόχος του Αιώνα» (Goal of the Century) τον Απρίλιο στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022. Ακόμα μια σημαντική κίνηση είναι η συνεργασία με την Common Goal. Η Hyundai θα παραχωρήσει το 1% της χορηγίας της στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο κίνημα Common Goal για την προώθηση της κοινωνικής αλλαγής μέσω του ποδοσφαίρου.

Hyundai

Τι είναι όμως το κίνημα Common Goal; Το κίνημα Common Goal ξεκίνησε το 2017, όταν ο παίκτης της Manchester United, Χουάν Μάτα, δεσμεύτηκε να διαθέσει το 1% του μισθού του για να υποστηρίξει πρωτοβουλίες που οδηγούν στην πρόοδο και την υποστήριξη του πλανήτη μας. Πέντε χρόνια αργότερα, το κίνημα έχει αυξηθεί με περισσότερους από 230 παίκτες και μάνατζερ, συμπεριλαμβανομένων των Γιούργκεν Κλόπ, Σέρχι Γκνάμπρι, Τζιότζιο Κιελίνι, Πέρνιλ Χάρντεν, Βιν Μιεντέμα και Πάολο Νιμπάλα, μεταξύ άλλων, καθώς και εταιρειών όπως η Adidas και η DAZN.

Hyundai

Η πρώτη ενέργεια στα πλαίσια της συνεργασίας είναι η επίσκεψη του μέλους της «Team Century» της Hyundai, Νάντια Ναντίμ, στο ίδρυμα Fútbol Más στην Τορεμπλάνκα της Ισπανίας. Μετά τη φυγή από το Αφγανιστάν στη Δανία ως πρόσφυγας, η διάσημη αθλήτρια έχει βρεθεί στην κορυφή μέσω της αποφασιστικότητας, της οικογενειακής υποστήριξης και του αχαλίνωτου πάθους εντός και εκτός γηπέδου. Το Fútbol Más είναι μέρος του κινήματος Common Goal και η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε έναν τρόπο να ζωντανέψει ο σκοπός του Common Goal: να ενώσει την ποδοσφαιρική κοινότητα για να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής μας.

Ο Ζαεχούν Τσάνγκ, Πρόεδρος και CEO της Hyundai, δήλωσε: «Οι στόχοι της Hyundai Motor για την αειφορία δεν περιορίζονται σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Δεσμευόμαστε να κάνουμε το καλύτερο για την κοινωνία, να πετύχουμε έναν μεγαλύτερο στόχο και να εμπλακούμε στην κοινωνία μας. Συνεργαζόμενοι με το Common Goal, μπορούμε να σημειώσουμε πρόοδο για το κοινό καλό».

Hyundai

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!