Formula 1: Ο Τζιανκάρλο Φιζικέλα σε ρόλο... DJ στη Μύκονο

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Ο Τζιανκάρλο Φιζικέλα σε ρόλο... DJ στη Μύκονο
Ο πρώην οδηγός της F1 έρχεται στη χώρα μας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Nazionale Piloti στη Μύκονο και θα αναδείξει και το μουσικό του ταλέντο!

Ο Τζιανκάρλο Φιζικέλα ήταν ένας από τους πλέον αγαπημένους οδηγούς της γενιάς του, έχοντας μία αξιοπρόσεκτη πορεία στον μαγικό κόσμο της Formula 1. Μία πορεία που σήμερα συνεχίζεται με τη συμμετοχή σε αγώνες αντοχής όπου γνωρίζει αντίστοιχες επιτυχίες.

Όμως ο ταλαντούχος Ιταλός, αποδεικνύεται πως έχει και μία παράλληλη καριέρα, αυτή του dj! Και θα μας κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του στα… decks, στις 6 Αυγούστου!

Τζιανκάρλο Φιζικέλα

Ποιος είναι ο Τζιανκάρλο Φιζικέλα

Ο 49χρονος οδηγός μετράει 231 συμμετοχές στη Formula 1, αγωνιζόμενος με τα χρώματα των Minardi, Benetton, Renault, Jordan, Sauber, Force India και Scuderia Ferrari. Στις 14 σεζόν συμμετοχής του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πανηγύρισε 3 νίκες. Ανέβηκε 19 φορές στο βάθρο και σημείωσε 4 pole positions.

Μάλιστα ήμουν παρών στην τελευταία του, στο Grand Prix Βελγίου στο θρυλικό Σπα το 2009, όπου είχα την ευκαιρία να του μιλήσω στο πλαίσιο τηλεοπτικής συνέντευξης για το κανάλι που μετέδιδε τότε τους αγώνες στην Ελλάδα.

Τζιανκάρλο Φιζικέλα

O επόμενος αγώνας τον βρήκε στη Ferrari για να καλύψει το κενό του τραυματία Φελίπε Μάσα, ενώ στο τέλος εκείνης της σεζόν έριξε καρό σημαία στην καριέρα του στη Formula 1. Έκτοτε αγωνίζεται σε αγώνες αντοχής, με πολλές επιτυχίες στις 24 Ώρες Λε Μαν αλλά και το WEC γενικότερα.

Ο «Φίζικο» και η Ελλάδα

Ο Ρωμαίος οδηγός ήταν στην ενδεκάδα της Nazionale Piloti, της ποδοσφαιρικής ομάδας των οδηγών της Formula 1, και στις δύο επισκέψεις της στην Ελλάδα. Τόσο στο Στάδιο Καραϊσκάκη τον Αύγουστο του 2006 όσο και στο γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι, τον Νοέμβριο του 2007. Μάλιστα, ευλογημένος με περίσσιο ταλέντο, αποτελούσε αιχμή του δόρατος για την ομάδα του και διαρκή απειλή για τις αντίπαλες άμυνες.

Τζιανκάρλο Φιζικέλα

Παράλληλα, έχει επισκεφτεί πολλάκις τα ελληνικά νησιά, διατηρώντας στενές σχέσεις με τον εκπρόσωπο της Nazionale Piloti στην Ελλάδα, Κωνσταντίνο Μαστοράκη. Γι’ αυτό και ήταν από τους πρώτους που αποδέχθηκαν την πρόταση του Έλληνα επιχειρηματία για τις εκδηλώσεις της 6ης Αυγούστου.

Από τη θέση του οδηγού, στα decks

Μετά το πέρας της εκδήλωσης με επίκεντρο την οδική ασφάλεια που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο στη Μύκονο, ο Φιζικέλα θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του και στο ρόλο του dj!

Ο Ιταλός φιλοξενείται στο SantAnna σε ένα Special Guest DJ Set, που θα ξεκινήσει στις 21.00 και αναμένεται να είναι… τέρμα γκάζι!

Τζιανκάρλο Φιζικέλα



Φωτογραφίες: Facebook/GiancarloFisichella, Nazionale Piloti, Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!