Γκοργκόλης: Νέα χρηστική πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση

Κώστας Παστρίμας
Γκοργκόλης: Νέα χρηστική πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση
Η Γκοργκόλης Α.Ε. παρουσίασε ένα νέο online «εργαλείο» για τους ενδιαφερόμενους του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2.

Η αστική μετακίνηση και φυσικά η ηλεκτροκίνηση αποτελούν πλέον δύο έννοιες συνυφασμένες με την νέα τάξη πραγμάτων στην καθημερινότητα των πολιτών. Η Γκοργκόλης Α.Ε. η νούμερο 1 εταιρεία στον κλάδο δικύκλου για 12 συναπτά έτη και ηγέτης στις πωλήσεις ηλεκτρικών, διαθέτει ένα μεγάλο εύρος ηλεκτρικών δίκυκλων και τρίτροχων μοντέλων, που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα αγοραστικού κοινού, με το πρόγραμμα επιδότησης να κάνει ακόμη πιο προσιτή την απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος.

Daytona

Για να κάνει τη ζωή των πελατών ακόμα πιο εύκολη η εταιρεία δημιούργησε μια νέα πλατφόρμα στην οποία ο καθένας μπορεί να βρει εύκολα το αγαπημένο του μοντέλο και φυσικά να υπολογίσει εύκολα το κόστος με τις επιδοτήσεις του κράτους. Επιλέγοντας το μοντέλο που τον ενδιαφέρει, ο επισκέπτης θα έχει στη διάθεσή του ένα εξαιρετικά χρηστικό εργαλείο, μέσω της εφαρμογής, που υπολογίζει και ενημερώνει άμεσα την τιμή του οχήματος, όπως διαμορφώνεται με την χορήγηση της επιδότησης, καθώς και με τα υπόλοιπα κριτήρια (όπως για παράδειγμα αν ανήκει στην κατηγορία των ΑΜΕΑ, αν έχει δυνατότητα απόσυρσης κλπ).

Daytona

Η πλατφόρμα www.gorgolis-ilektrika.gr δίνει επίσης τη δυνατότητα στον επισκέπτη να δει όλη την γκάμα των ηλεκτρικών οχημάτων της Γκοργκόλης Α.Ε. ενώ μπορεί να λάβει και αίτηση προσφοράς online η οποία συμπεριλαμβάνεται και στα απαραίτητα δικαιολογητικά για την χορήγηση της επιδότησης. Με την νέα ψηφιακή πλατφόρμα www.gorgolis-ilektrika.gr η απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος από το ευρύ φάσμα επιλογών της Γκοργκόλης Α.Ε. απέχει μόλις μερικά δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!