Formula 1, Ουγγαρία: Κάνουμε «Track Walk» στην πίστα του Χανγκαρόρινγκ (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Ουγγαρία: Κάνουμε «Track Walk» στην πίστα του Χανγκαρόρινγκ (vid)
Φτάσαμε στην πίστα πριν από τους οδηγούς και περπατήσαμε τη διαδρομή που φιλοξενεί το Grand Prix της F1. Αποστολή-Ουγγαρία: Πάνος Σεϊτανίδης.

H πίστα του Χανγκαρόρινγκ αποτελεί το δέκατο-τρίτο πεδίο μάχης του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1. Μία πίστα που έχει το παρατσούκλι «Μονακό χωρίς μπαριέρες» και στο παρακάτω video θα καταλάβετε το γιατί.

Πριν αρχίσουν οι επίσημες διαδικασίες στο πλαίσιο του αγώνα που σηματοδοτεί το φινάλε του πρώτου μέρους της σεζόν, προτού οι οδηγοί επισκεφτούν την πίστα, αγνοήσαμε την αφόρητη ζέστη και κάναμε μία βόλτα στην αγωνιστική διαδρομή.

Χανγκαρόρινγκ

Βήμα-βήμα καλύψαμε τα 4.381 μέτρα της, εντοπίσαμε όλες τις ιδιαιτερότητές της και αναδεικνύουμε όλα τα μυστικά της. Όλα όσα δεν φαίνονται στην τηλεοπτική κάλυψη και πιστέψτε μας, είναι πολλά!

Από τις υψομετρικές διαφορές μέχρι τις ιδιαιτερότητες των κερμπ κι από τις αμμοπαγίδες που τελικά δεν έχουν άμμο μέχρι τον πλαστικό χλοοτάπητα σε κάποια σημεία. Σε ένα χορταστικό video που θα σας αποκαλύψει πράγματα για την ουγγρική πίστα που δεν είχατε ποτέ φανταστεί.

Φτιάξτε καφέ, πατήστε play και κάντε βόλτα μαζί μας!

Το Grand Prix Ουγγαρίας αποτελείται από 70 γύρους, με τους οδηγούς να καλύπτουν συνολικά 306.63 χιλιόμετρα και τα κόκκινα φώτα να σβήνουν στις 4 το απόγευμα.

Το Gazzetta θα έχει όπως πάντα LIVE κάλυψη της τελευταίας μάχης πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα, με περιγραφή του αγώνα, σχόλιο, παρασκήνιο και εικόνες, με τον Πάνο Σεϊτανίδη να βρίσκεται στο Χανγκαρόρινγκ και να μεταφέρει καθημερινά όλα όσα συμβαίνουν μακριά από τις κάμερες. Η «εκκίνηση» του LIVE του Gazzetta είναι στις 15.40.

F1 Live

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!