Formula 1, Λεκλέρ: «Σήμερα δεν ήταν η καλύτερη ημέρα μου»

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Λεκλέρ: «Σήμερα δεν ήταν η καλύτερη ημέρα μου»
Ο οδηγός της Scuderia Ferrari εστίασε στα προβλήματα με τα ελαστικά αλλά είναι αισιόδοξος για τον αγώνα της Κυριακής.

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Σαρλ Λεκλέρ η μάχη των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix Ουγγαρίας, δέκατου-τρίτου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο οδηγός της Scuderia Ferrari σημείωσε μόλις τον τρίτο καλύτερο χρόνο, πίσω από τον poleman-έκπληξη, τον Τζορτζ Ράσελ της Mercedes, και τον έτερο πιλότο της ιταλικής ομάδας, Κάρλος Σάινθ.

Την ίδια ώρα, ο μεγάλος αντίπαλος του Μονεγάσκου στη μάχη του τίτλου, ο Μαξ Φερστάπεν, θα εκκινήσει μόλις δέκατος αφού αντιμετώπισε προβλήματα απώλειας ισχύος στη Red Bull RB18. Ωστόσο, ο 24χρονος δεν στέκεται στο που θα είναι ο αντίπαλος του στο grid της Κυριακής.

Σαρλ Λεκλέρ

«Επικεντρωνόμαστε στη δική μας δουλειά κι όχι τι κάνουν οι άλλοι. Σήμερα δεν ήταν η καλύτερη μέρα μου, δυσκολευόμουν πολύ με τα ελαστικά, αδυνατούσα να τα φέρω στο ιδανικό παράθυρο λειτουργίας υπό αυτές τις συνθήκες και γι’ αυτό δυσκολεύτηκα να πετύχω έναν ικανοποιητικό γύρο. Θα εξετάσουμε τα δεδομένα, είμαι σίγουρος πως το μονοθέσιο μας έχει αρκετή ταχύτητα ώστε να μαχόμαστε στην κορυφή αύριο. Θα επικεντρωθούμε σε αυτό και ελπίζω η Κυριακή μας να είναι καλύτερη. Έχουμε την ταχύτητα, πρέπει απλά να κατανοήσουμε τι δεν πήγε καλά με τα ελαστικά σήμερα», είπε ο Λεκλέρ στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις αμέσως μετά το φινάλε των κατατακτήριων δοκιμών του Χανγκαρόρινγκ.

Ο αγώνας της Ουγγαρίας αρχίζει στις 4 το απόγευμα. Το Gazzetta θα έχει όπως πάντα LIVE κάλυψη της τελευταίας μάχης πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα, με περιγραφή του αγώνα, σχόλιο, παρασκήνιο και εικόνες, με τον Πάνο Σεϊτανίδη να βρίσκεται στο Χανγκαρόρινγκ και να μεταφέρει καθημερινά όλα όσα συμβαίνουν μακριά από τις κάμερες. Η «εκκίνηση» του LIVE του Gazzetta είναι στις 15.40.

F1 Live

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!