Formula 1: Ο Φέτελ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Λεκλέρ

Formula 1: Ο Φέτελ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Λεκλέρ
Ο Σαρλ Λεκλέρ αποκάλυψε πως ο Σεμπάστιαν Φέτελ προσπάθησε να του φτιάξει τη διάθεση επικοινωνώντας μαζί του μετά την ατυχή έκβαση του αγώνα στη Γαλλία.

Ο αγώνας του Σαρλ Λεκλέρ στο Πολ Ρικάρ σημαδεύτηκε από το οδηγικό του λάθος στο 17ο γύρο που τον έθεσε εκτός αγώνα. Ο Μονεγάσκος ήταν σε θέση να κερδίσει το Grand Prix, όμως η βαθμολογία μετά το πέσιμο της καρό σημαίας έδειξε προβάδισμα 63 βαθμών υπέρ του Μαξ Φερστάπεν.

Το αποτέλεσμα αυτό άφησε ιδιαίτερα απογοητευμένο τον οδηγό της Scuderia Ferrari, που είδε για ακόμη μια φορά αγώνα του στο 2022 να καταστρέφεται. Με την ψυχολογία του σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ο Λεκλέρ θέλησε να εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας τις ημέρες που ακολούθησαν. Στο πλαίσιο του Grand Prix Ουγγαρίας όμως, ο Μονεγάσκος αποκάλυψε πως δέχθηκε μήνυμα συμπαράστασης από τον πρώην teammate του, Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Η σχέση μας έχε εξελιχθεί ανά τα χρόνια. Την πρώτη χρονιά που ήμασταν teammates νομίζω ήμουν πολύ περίεργος προς τον Σεμπάστιαν, ήμουν ντροπαλός και δεν ήξερα τι να πω όταν ήμουν μαζί του. Τώρα είναι φίλος και πάντα μου στέλνει μήνυμα, όπως έκανε μετά την Κυριακή στη Γαλλία. Πάντα το κάνει και προσπαθεί να με κάνει να νιώσω καλά όταν περνάω δύσκολα. Είναι ωραίο να βλέπεις το πώς έχουμε μεγαλώσει από τότε που τον γνώρισα», ανέφερε ο Λεκλέρ.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στη μάχη που είχε με τον Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix Γαλλίας: «Η πραγματική πίεση που είχα ήταν όταν ο Μαξ ήταν πίσω μου. Εκείνη τη στιγμή πήγε σε μία μη ιδανική στρατηγική και έπρεπε να πιέσω και να αφοσιωθώ στη δική μου στρατηγική. Αυτό έκανα. Παλεύεις στο όριο και μερικές φορές κάνεις λάθη. Είναι ένα λάθος με το οποίο ξεπέρασα τα όρια».

Για το λάθος του στο Πολ Ρικάρ, ο 24χρονος οδηγός δέχθηκε σκληρή κριτική, μιας και του κοστίζει στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος. Πλέον τόσο ο Λεκλέρ, όσο και η Ferrari έχουν ένα μεγάλο βουνό να ανέβουν εάν επιθυμούν να ξαναμπούν στη μάχη του τίτλου.

Φωτογραφίες: Leclercnews/twitter

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!