Daytona by Zontes: Δυναμική προσθήκη στα 125 κ.εκ. με το Z2

Κώστας Παστρίμας
Daytona by Zontes: Δυναμική προσθήκη στα 125 κ.εκ. με το Z2
Η Daytona by Zontes παρουσίασε ένα νέο naked μοντέλο με δυναμική εμφάνιση και οικονομικό κινητήρα 125 κ.εκ.

Η παράδοση που έχει φτιάξει η Daytona by Zontes στις μοτοσικλέτες 125 κ.εκ. είναι μεγάλη και συνεχίζεται με ακόμα περισσότερα και πιο ικανά μοντέλα όπως το Z2. Πρόκειται για ένα γυμνό μοντέλο, με σύγχρονο σχεδιασμό και σπορ στυλ το οποίο έρχεται να κερδίσει τη «μάχη» της καθημερινής μετακίνησης στην πόλη με άνετο και διασκεδαστικό τρόπο.

Το Z2 είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 14,7 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και 13Nm ροπής στις 7.000 σ.α.λ. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού, ενώ τη μετάδοση έχει αναλάβει 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων με τη βοήθεια μονόδρομου συμπλέκτη ολίσθησης. Το μηχανικό σύνολο είναι και πολύ οικονομικό καθώς η Daytona δίνει κατανάλωση 2 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, κάτι που σημαίνει ότι με το ρεζερβουάρ των 17 λίτρων μπορεί κανείς να διανύσει περισσότερα από 800 χιλιόμετρα!

Daytona

Στον τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς η εταιρεία έχει τοποθετήσει ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω αζώτου-λαδιού για αυξημένη άνεση και καλύτερη αίσθηση. Στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο 300mm εμπρός και έναν δίσκο 230mm πίσω με σύστημα ABS. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 160 κιλά γεμάτη.

Daytona

Στο κομμάτι του εξοπλισμού το Z2 είναι σε πολύ καλό επίπεδο καθώς διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, διπλή USB θύρα φόρτισης, αποσπώμενη αλουμινένια σχάρα, LCD οθόνη που προβάλει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και ενδείξεις, ηλεκτρικό κλείδωμα της σέλας με τον κεντρικό διακόπτη που διαθέτει μαγνητική αντικλεπτική προστασία και προστατευτικά «μανιτάρια». Την καινούρια Z2 μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 2.995 ευρώ.

Daytona

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!