Ποια Ducati Panigale V4S του WDW πουλήθηκε πρώτη (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ποια Ducati Panigale V4S του WDW πουλήθηκε πρώτη (vid)
Η Ducati πούλησε μέσα σε λίγες ώρες όλες τις Panigale V4S του Αγώνα των Πρωταθλητών στο World Ducati Week.

Το World Ducati Week στέφθηκε με επιτυχία φέτος καθώς περισσότεροι από 90.000 φίλοι της ιταλικής μάρκας πέρασαν από την πίστα του Misano. Η γιορτή της Ducati ήταν μεγάλη και όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν νέα μοντέλα, μουσική, μαθήματα οδήγησης, συνάντηση με διάσημους αναβάτες αγώνων και φυσικά την παρέλαση μέσα στην πίστα.

Highlight του τριημέρου ήταν αδιαμφισβήτητα ο Αγώνας των Πρωταθλητών. Αναβάτες από το MotoGP, το WSBK και πολλά ακόμα πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο, συναντήθηκαν και αγωνίστηκαν για τον «τίτλο» του ταχύτερου αναβάτη αγώνων της Ducati. Στη διάθεσή τους είχαν ειδικά σχεδιασμένες Panigale V4S οι οποίες αργότερα η Ducati έβγαλε προς πώληση. Τη Δευτέρα, 25 Ιουλίου, η Ducati ξεκίνησε την online πώληση των μοντέλων και μέσα σε λίγες ώρες είχαν γίνει... καπνός.

Ducati

Η πρώτη μοτοσικλέτα που πωλήθηκε ήταν εκείνη του Τζάκ Μίλερ με το νούμερο 43 και τα χρώματα της Lenovo Ducati Team. Ακολούθησε εκείνη του Πέκο Μπανάια με το 63 και τα χρώματα της εργοστασιακής ομάδας MotoGP και αμέσως μετά η Panigale V4S του Γιόχαν Ζάρκο με το νούμερο 5 στα χρώματα της Pramac.

Ducati

Ο Φρανσκέσκο Μιλίσια, Αντιπρόεδρος Global Sales & After Sales της Ducati, τόνισε: «Η Panigale V4 S του Αγώνα των Πρωταθλητών είναι ένα μοναδικό κομμάτι για συλλέκτες. Αποφασίσαμε να βάλουμε σε προτεραιότητα τους καλύτερους πελάτες μας για να τους ευχαριστήσουμε για τον ενθουσιασμό που δείχνουν για τη μάρκα. Η ταχύτητα με την οποία πουλήθηκαν οι μοτοσικλέτες επιβεβαίωσαν τη σύνδεση που έχουμε με τους πελάτες και ανυπομονούμε να ανοίξουμε την διαδικτυακή μας πλατφόρμα».

Βίντεο από το WDW 2022.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!