Formula 1, Ουγγαρία: Πώς θα επηρεάσει ο καιρός το Grand Prix

Formula 1, Ουγγαρία: Πώς θα επηρεάσει ο καιρός το Grand Prix
Η πρόβλεψη του καιρού για το τριήμερο στο Χανγκάρορινγκ μας προϊδεάζει για ένα ανατρεπτικό αγωνιστικό τριήμερο.

Το Grand Prix Ουγγαρίας είναι προ των πυλών με τις ομάδες της Formula 1 να έχουν το μυαλό τους τόσο στην αγωνιστική δράση, όσο και στις διακοπές που ακολουθούν μετά τον αγώνα της Κυριακής. Το 13ο αγωνιστικό τριήμερο του 2022 αναμένεται με αγωνία, σε μία πίστα που μας έχει χαρίσει δραματικούς αγώνες τα τελευταία χρόνια.

Ο καιρός θα παίξει για ακόμη μία φορά το ρόλο του. Στον αγώνα του Πολ Ρικάρ είδαμε πολύ υψηλές θερμοκρασίες αέρα και πίστας, με τις ομάδες να είναι τώρα αντιμέτωπες με πολύ διαφορετικές συνθήκες. Χαμηλές θερμοκρασίες και βροχή, θα παίξουν το ρόλο τους όλο το τριήμερο.

Την Παρασκευή αναμένονται οι καλύτερες συνθήκες του Grand Prix, με τον καιρό να κάνει χάρη στις ομάδες και τη θερμοκρασία αέρα να αγγίζει μέχρι και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο η κατάσταση αλλάζει, με σύννεφα από τα δυτικά που αναμένεται να φέρουν μαζί τους βροχή. Επιπλέον αυτό θα επιφέρει μείωση στη θερμοκρασία αέρα, με τις ομάδες να είναι αντιμέτωπες με πολύ διαφορετικές συνθήκες.

Την ημέρα του αγώνα η πρόβλεψη για βροχή είναι μειωμένη, ωστόσο η απειλή είναι υπαρκτή. Οι θερμοκρασίες αέρα και πίστας θα είναι πιο χαμηλές από αυτές της Παρασκευής και παραπλήσιες με αυτές του Σαββάτου.

Ακολουθήστε όλη τη δράση του Grand Prix Ουγγαρίας στο gMotion by Gazzetta με LIVE τόσο στις κατατακτήριες, όσο και στον αγώνα της Κυριακής.

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!