Formula 1: Ο Αλόνσο, η καλλονή και η LaFerrari (vid)

Formula 1: Ο Αλόνσο, η καλλονή και η LaFerrari (vid)
O Ισπανός οδηγός της F1 έχει αδυναμία στις σαγηνευτικές γυναίκες και τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα!

Ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν ανάμεσα στους αφανείς πρωταγωνιστές του Grand Prix της Formula 1 που έλαβε χώρα στη Γαλλία. Με την προσοχή στραμμένη στις μάχες των Red Bull και Ferrari, με τη Mercedes να μπαίνει στην πορεία στο παιχνίδι σε συμπρωταγωνιστικό ρόλο, λίγοι ασχολήθηκαν με τη μεγάλη μάχη που γινόταν για τις θέσεις 6 έως 9.

Μία μάχη… εκατομμυρίων αφού ήταν ανάμεσα στους δύο οδηγούς της Alpine και τους δύο οδηγούς της McLaren, με τις δύο ομάδες να ερίζουν για την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Εκεί επικράτησε ο 40χρονος Ισπανός, επιτρέποντας στη γαλλική ομάδα να… πάρει κεφάλι έναντι της βρετανικής.

Φερνάντο Αλόνσο

Μερικές ώρες αργότερα, άρχισε να κυκλοφορεί στα social media ένα video του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, που είναι άσχετο με το αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας αλλά περιλαμβάνει ενδιαφέροντα στοιχεία. Όπως για παράδειγμα το γεγονός πως ο Αλόνσο δεν κυκλοφορεί με «εταιρικό» αυτοκίνητο, όπως για παράδειγμα μία Alpine A110S όπως αυτή που έχει ο διευθυντής της ομάδας, Ότμαρ Σάφναουερ.

Το φέρεται να αφορά το βράδυ της Κυριακής, στο Πριγκιπάτο του Μονακό, που βρίσκεται περίπου δύο ώρες μακριά από την πίστα που φιλοξένησε το δωδέκατο γύρο της σεζόν. Αυτό με αυτοκίνητο, διότι πολλοί οδηγοί αναχώρησαν από εκεί με ιδιωτικά jet και ελικόπτερα.

Η LaFerrari

Ο οδηγός από το Οβιέδο που την Παρασκευή κλείνει τα 41, οδηγεί μία Ferrari. Συγκεκριμένα, μία μαύρη LaFerrari που παρότι κινείται με ελάχιστη ταχύτητα, εξακολουθεί να βρυχάται υπέροχα. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως πριν από έξι χρόνια, ο Αλόνσο είχε βάλει πωλητήριο στη μαύρη, ματ «Ιταλίδα» του αλλά αποδεικνύεται πως δεν την πούλησε τελικά.

Είναι μία από τις 499 που κατασκευάστηκαν και ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε δουλέψει στην εξέλιξη του μοντέλου – ήταν βλέπετε τότε ακόμα οδηγός της Ferrari στην F1. Όσο για LaFerrari, είναι ένα υβριδικό θηρίο 963 αλόγων, που συνδυάζει V12 κινητήρα εσωτερικής καύσης, χωρητικότητας 6.3 λίτρων, με MHEV υβριδικό σύστημα. Η ροπή της αγγίζει την εξωπραγματική τιμή των 900 Nm. Η τελική της ταχύτητα είναι στα 350 χιλιόμετρα/ώρα και η επιτάχυνση από στάση στα 100 χιλιόμετρα/ώρα απαιτεί λιγότερα από τρία δευτερόλεπτα.

Η καλλονή

Ο Αλόνσο είχε στο πλευρό του τη νέα του αγαπημένη. Μάλιστα, αν και η πόρτα του συνοδηγού στο διθέσιο τέρας ήταν ήδη ανοιγμένη, τη βοήθησε να καθίσει εντός του. Είναι βλέπετε και στο ξεκίνημα της σχέσης τους.

Πρόκειται για την Άντρεα Σλάγκερ, είναι αυστριακής καταγωγής και οι δυο τους γνωρίστηκαν στα paddock της Formula 1. Βλέπετε, είναι παρουσιάστρια της αυστριακής τηλεόρασης και μέσω της εκεί επικοινωνίας τους, αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Μάλιστα, το οξύμωρο είναι πως η 39χρονη παρουσιάστρια εξακολουθεί να «ανακρίνει» τον Ισπανό στο grid και τα paddock!

Το φιλοδώρημα

Όσο για το φινάλε, υποθέτω όλοι αναρωτιέστε τι φιλοδώρημα μπορεί να αφήνει ένας εκατομμυριούχος οδηγός της Formula 1. Που μόνο φέτος και μόνο από την Alpine, εκτιμάται πως λαμβάνει μισθό που αγγίζει τα 17.5 εκατομμύρια ευρώ!

Πάντως ο παρκαδόρος του ξενοδοχείου Cipriani στο Πριγκιπάτο του Μονακό, έξω από το οποίο απαθανατίστηκε αυτό το video, ήταν… άκρως διακριτικός!

Φωτογραφίες: Alpine F1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!