CFMoto: Έκδοση περιπέτειας για το 700 CL-X

Κώστας Παστρίμας
CFMoto: Έκδοση περιπέτειας για το 700 CL-X
Η CFMoto προχωράει στη δημιουργία της τρίτης έκδοσης του δημοφιλούς 700 CL-X.

Πριν από δύο χρόνια η CFMoto παρουσίασε το ρετρό roadster μοντέλο 700 CL-X με το οποίο μπήκε με σοβαρές αξιώσεις στην αγορά των μεγαλύτερων μοτοσικλετών. Η πρώτη έκδοση του μοντέλου ήταν η Heritage, ενώ έπειτα από έναν χρόνο είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και την έκδοση Sport. Πλέον η CFMoto προχωράει στη δημιουργία ακόμα μίας έκδοση, αυτήν τη φορά προσανατολισμένη περισσότερο στον scrambler και off-road χαρακτήρα.

Η 700 CL-X ADV είναι βασισμένη στην έκδοση Heritage με αρκετά όμως χαρακτηριστικά να τις διαχωρίζουν. Η σημαντικότερη οπτικά διαφορά είναι στο εμπρός μέρος όπου συναντάμε ψηλότερη ζελατίνα για τον αέρα, ψηλό φτερό που τονίζει την adventure πλευρά της, ενώ στο πίσω μέρος βρίσκουμε μικρή σχάρα και πλαϊνές βάσεις για βαλίτσες.

CFMoto

Στο τεχνικό κομμάτι, η CFMoto έχει επέμβει στις αναρτήσεις μεγαλώνοντας τη διαδρομή ελαφρώς προκειμένου να γίνει πιο ευέλικτη η μοτοσικλέτα στις εκτός δρόμου διαδρομές. Ο κινητήρας παραμένει ο δικύλινδρος των 693 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 70 ίππους και 61Nm ροπής έχοντας επιπλέον δύο χαρτογραφήσεις Street και Off-Road. Σημαντικό επίσης είναι το σύστημα Cruise Control που είναι εξοπλισμένο το 700 CL-X, ενώ διαθέτει και σύστημα αυτόματης ακύρωσης των φλας.

CFMoto

Το 700 CL-X ADV αναμένεται αργότερα στη χρονιά στην Ευρώπη, ίσως ως μοντέλο 2023, με την τιμή του να είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή του Heritage, στο επίπεδο του Sport.

CFMoto

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!