Πλουσιότερος εξοπλισμός για το νέο Volkswagen ID.3 Prime Pro S

Πλουσιότερος εξοπλισμός για το νέο Volkswagen ID.3 Prime Pro S

Κώστας Παστρίμας
Πλουσιότερος εξοπλισμός για το νέο Volkswagen ID.3 Prime Pro S
Η Volkswagen παρουσίασε μια νέα έκδοση του best seller ηλεκτρικού της μοντέλου ID.3.

Η Volkswagen παρουσίασε μια καινούρια έκδοση του ηλεκτρικού ID.3 την οποία ονομάζει Prime Pro S. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πλέον αποκτά ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό ανεβάζοντας τον πήχη στην κατηγορία σε ασφάλεια και άνεση. Ένα από τα βασικά στοιχεία της νέας έκδοσης είναι ότι θα είναι διαθέσιμη με μεγαλύτερη μπαταρία χωρητικότητας 77kWh η οποία μπορεί να χαρίσει αυτονομία 549 χιλιομέτρων στο αυτοκίνητο, ανάλογα φυσικά με την χρήση.

VW

Στον βασικό πλέον εξοπλισμό του ID.3 Prime Pro S μπορεί να βρει κανείς ποιοτικά συστήματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Εκείνο που ξεχωρίζει στον σχεδιασμό είναι οι ζάντες αλουμινίου «Andoya» 19 ιντσών, με AirStop ελαστικά, ενώ τα σκούρα θερμομονωτικά τζάμια στα πίσω πλευρικά παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ προσφέρουν μια επιπλέον δυναμική αίσθηση. Οι εξωτερικοί καθρέπτες είναι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι, ενώ ο καθρέπτης του συνοδηγού είναι με λειτουργία βύθισης όταν επιλέγεται η όπισθεν.

Στο εσωτερικό συναντάμε σύστημα φωτισμού 30 χρωμάτων ο οποίος συνοδεύει την επένδυση των καθισμάτων. Το τιμόνι είναι θερμαινόμενο με σύστημα touch control στους διακόπτες, ενώ θερμαινόμενα είναι και τα καθίσματα.

VW

Η Volkswagen έχει προσθέσει και συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης στο ID.3 Prime Pro S θέλοντας να ανεβάσει το επίπεδο ασφάλειας. Ένα από αυτά είναι το Park Assist Plus το οποίο βοηθάει στο παρκάρισμα, ενώ υπάρχει και το σύστημα Pre-Crash το οποίο έχει να κάνει με την προληπτική προστασία των επιβατών. Το ID.3 Pro S Prime διαθέτει επίσης κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα κλειδώματος/ ξεκλειδώματος και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί (Keyless Access), αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού με αισθητήρες εσωτερικού χώρου, προστασία από ρυμούλκηση και σύστημα κλειδώματος Safelock.

Η τιμή του ID.3 Prime Pro S είναι 46.500 ευρώ, ενώ με την επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού οχήματος Κινούμαι Ηλεκτρικά, η τιμή διαμορφώνεται στις 38.500 ευρώ.

VW

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!