Νέο Nissan X-Trail: Έρχεται στην Ευρώπη και ως 7θέσιο

Νέο Nissan X-Trail: Έρχεται στην Ευρώπη και ως 7θέσιο

Νέο Nissan X-Trail: Έρχεται στην Ευρώπη και ως 7θέσιο
Η Nissan εμπλουτίζει τη γκάμα των SUV της, τοποθετώντας δίπλα στα Qashqai και Ariya τη νέα γενιά του οικογενειακού X-Trail.

Η παρουσίαση στην Ιαπωνία άνοιξε το δρόμο για την άφιξη του νέου X-Trail και στην Ευρώπη. Το μεσαίο SUV της Nissan αποτελεί την πιο πρακτική εκδοχή του Qashqai, καθώς προσφέρει αυξημένους χώρους αλλά και τη δυνατότητα τοποθέτησης τρίτης σειράς καθισμάτων, για επταθέσιο εσωτερικό.

Το ευρωπαϊκών προδιαγραφών X-Trail – που θα έχει μικρές στιλιστικές διαφορές από το εικονιζόμενο ιαπωνικό – προγραμματίζεται να είναι διαθέσιμο για παραγγελία και στη χώρα μας από το προσεχές φθινόπωρο. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του νέου X-Trail είναι το ηλεκτρικό σύστημα e-POWER (έκανε πρεμιέρα στο νέο Qashqai που οδηγήσαμε στη Στοκχόλμη) και η τεχνολογία 4x4 e-4ORCE.

Nissan X-Trail

Η ιδιαιτερότητα του e-POWER είναι ότι οι τροχοί λαμβάνουν κίνηση αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα (ισχύος 190 ίππων και ροπής 300 Nm), ενώ ο εξελιγμένος 1.5 βενζινοκινητήρας που βρίσκεται κάτω από το καπό λειτουργεί αποκλειστικά ως γεννήτρια ενέργειας, φορτίζοντας διαρκώς την μπαταρία.

Δείτε τις τιμές του Nissan Qashqai e-POWER στην Ελλάδα

Nissan X-Trail

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!