Αυτή είναι η καινούρια μοτοσικλέτα του Μάκη Παπαδημητρίου

Κώστας Παστρίμας
Αυτή είναι η καινούρια μοτοσικλέτα του Μάκη Παπαδημητρίου
Ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι λάτρης των δύο τροχών και πρόσφατα απέκτησε καινούρια μοτοσικλέτα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου εκτός από τις υποκριτικές του ικανότητες είναι γνωστός λάτρης της μοτοσικλέτας. Μάλιστα έχει υπηρετήσει, στη διάρκεια της φοιτητικής ζωής του, τον χώρο των δύο τροχών από το μετερίζι της δημοσιογραφίας ως συντάκτης του περιοδικού ΜΟΤΟ.

Ο Μάκης Παπαδημητρίου έχει αλλάξει πολλές μοτοσικλέτες και μετά από αμέτρητα χιλιόμετρα αποφάσισε να εμπιστευτεί τις καθημερινές του μετακινήσεις στο SYM VF 185. Εκείνο που προσέλκυσε περισσότερο τον ηθοποιό είναι η πρακτικότητα της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας η οποία συνδυάζει τα κορυφαία χαρακτηριστικά χρηστικότητας ενός παπιού, με δυναμικές επιδόσεις, ασφάλεια και οικονομία. Το καθημερινό επαγγελματικό πρόγραμμα του ηθοποιού είναι πολύ έντονο με αποτέλεσμα να χρειάζεται ένα ασφαλές, άνετο και οικονομικό δίκυκλο. Το VF 185 δίνει την ιδανική λύση στον βραβευμένο ηθοποιό.

SYM

Το SYM VF185 είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 183 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 18,5 ίππους και 16,1Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ψεκασμού της Keihin, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι έξι σχέσεων με συμπλέκτη. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 30mm εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα συναντάμε δίσκο 250mm εμπρός και δίσκο 200mm πίσω με ABS. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με tubeless ελαστικά, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 6 λίτρα.

SYM

Το SYM VF 185 είναι διαθέσιμο σε τέσσερις χρωματισμούς στην τιμή των 3.175 ευρώ. Μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. της εταιρείας που βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου μοτοσικλετών για 12 συναπτά έτη.

SYM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!