Το Voge 500AC μας ταξιδεύει στη Δυναστεία των Ming (vid)

Κώστας Παστρίμας
Το Voge 500AC μας ταξιδεύει στη Δυναστεία των Ming (vid)
Το Advanced Classic της Voge μας μεταφέρει σε ιστορικά μονοπάτια της Κίνας.

Η Voge διαθέτει στην γκάμα της μια από τις πιο όμορφες σειρές μοντέρνων ρετρό μοτοσικλετών. Τη γνωρίσαμε μέσα από το εξαιρετικό 300AC το οποίο ήρθε πρώτο στη χώρα μας και ακολούθησαν τα 300ACX και φυσικά το μεγαλύτερο 500AC. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα το 500AC κέρδισε το κοινό με τον όμορφο σχεδιασμό του, το ξεχωριστό στυλ, τα ποιοτικά περιφερειακά του και φυσικά την ανταγωνιστική τιμή του στα 6.495 ευρώ.

Το Voge 500AC είναι εξοπλισμένο με έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 471 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47 ίππους και 44,5Nm ροπής. Τον ηλεκτρονικό ψεκασμό έχει αναλάβει σύστημα της Bosch, ενώ η μοτοσικλέτα είναι εφοδιασμένη με συμπλέκτη ολίσθησης για ομαλή λειτουργία του πίσω τροχού στα απότομα κατεβάσματα ταχυτήτων. Στις αναρτήσεις συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι της KYB εμπρός 41mm και μονό αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης πίσω οι οποίες συνεργάζονται με ένα σωληνωτό πλαίσιο. Τα φρένα είναι της Nissin με ABS της Bosch, ενώ οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου.

Voge

Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός της μοτοσικλέτας με μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone, με full LED φώτα, με προστατευτική ποδιά κινητήρα και θύρα USB για φόρτιση του smartphone. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 185 κιλά και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 19 λίτρα με πολύ μεγάλη αυτονομία.

Voge

Η Voge δημιούργησε ένα όμορφο βίντεο το οποίο μας μεταφέρει στην ιστορική πόλη Ντα Λι η οποία άκμασε τον 8ο αιώνα υπό την Δυναστεία των Ming. Το σημαντικότερο μνημείο είναι οι Τρεις Παγόδες του Ναού Chong Sheng που κατασκευάστηκαν τον 9ο αιώνα. Απολαύστε την ιστορική συνάντηση του Voge 500AC με την κινεζική παράδοση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!