Formula 1, Ράικονεν: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Φινλανδό, πέταξε το παγωτό του για να δώσει νερό σε σκύλο (vid)

Formula 1, Ράικονεν: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Φινλανδό, πέταξε το παγωτό του για να δώσει νερό σε σκύλο (vid)
Ο Φινλανδός μπορεί να λατρεύει τα παγωτά, όμως δεν θα μπορούσε να αφήσει ένα σκυλάκι μέσα στη ζέστη δίχως να το δροσίσει.

Μπορεί να έχει αποχαιρετήσει τον κόσμο της Formula 1, όμως ο Κίμι Ράικονεν παραμένει ένας από τους αγαπημένους οδηγούς των οπαδών. O Φινλανδός καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του ξεχώρισε με το χαρακτήρα και το στιλ του.

Το καλοκαίρι είναι ακόμη μία ευκαιρία για να αποδράσει κάποιος με την οικογένειά του, με τον Φινλανδό να πραγματοποιεί διακοπές στην Τοσκάνη. Μαζί του είναι ο επί χρόνια υπάλληλος της Scuderia Ferrari, Τζίνο Ροσάτο, ο οποίος τον απαθανάτισε σε μία τρομερή στιγμή.

Ο Ράικονεν λοιπόν, όντας μαζί με την κόρη του, απολάμβαναν το παγωτό τους, όταν είδαν ένα σκυλάκι να κάθεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που πλήττουν την Ευρώπη την περίοδο αυτή, ο Ράικονεν δεν άφησε την κατάσταση να εξελιχθεί έτσι. Πέταξε λοιπόν το παγωτό του (που όλοι ξέρουμε πόσο λατρεύει τα παγωτά) και γέμισε το κύπελλο με νερό και το έδωσε στο σκυλάκι για να το πιει.

Ο Ροσάτο δημοσίευσε το στιγμιότυπο αυτό στο Instagram, γράφοντας στην περιγραφή: «Πίσω στις παραδοσιακές διακοπές στην Τοσκάνη. Σε όλους μας λείπει ο Κίμι Ράικονεν. Πάντα μας λείπει κάποιος ξεχωριστός άνθρωπος. Γιατί; Γιατί έχει το χρόνο να πετάξει το παγωτό του και να βάλει νερό στο κύπελλό του και το έδωσε σε ένα καημένο σκυλάκι μες τη ζέστη που ήταν κλειδωμένο σε ένα αυτοκίνητο. Ο Θεός να σε ευλογεί, είσαι καλός άνθρωπος».

Δείτε το βίντεο με τον Κίμι να δίνει νερό στο σκυλάκι κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Τοσκάνη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!