Ακόμα πιο τουριστική η Ducati Multistrada V2

Κώστας Παστρίμας
Ακόμα πιο τουριστική η Ducati Multistrada V2
Η Ducati παρουσίασε μια νέα σειρά αξεσουάρ ταξιδιού για τη Multistrada V2 με έμφαση στην άνεση και την εργονομία.

Το καλοκαίρι έφτασε και ήδη έχετε ξεκινήσει να χαράζετε διαδρομές στους χάρτες για να φύγετε και να ξεφύγετε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Αν έχετε κάνει ήδη δική σας τη νέα Ducati Multistrada V2 τότε είστε τυχεροί καθώς η ιταλική μάρκα παρουσίασε μια νέα σειρά αξεσουάρ τα οποία έχουν στόχο την ενίσχυση της ταξιδιωτικής ικανότητας της μοτοσικλέτας.

Η Ducati έχει ετοιμάσει ένα νέο σύστημα πλοήγησης το οποίο ονομάζει Zumo 396. Συνδέεται μέσω Bluetooth με το smarthphone και έχει δυνατότητες πλοήγησης, κλήσεων, μηνυμάτων και μουσικής. Το Ducati Zumo 396 έχει ενσωματωμένους 46 χάρτες ευρωπαϊκών χωρών οι οποίοι αναβαθμίζονται αυτόματα μέσω συστήματος Wi-Fi χωρίς να χρησιμοποιήσεις καλώδιο. Η οθόνη έχει μέγεθος 4,3 ιντσών και έρχεται μαζί με μια ποιοτική βάση στήριξης.

Ducati

Σημαντική δουλειά έγινε στους χώρους αποθήκευσης της μοτοσικλέτας καθώς η Ducati φρόντισε να σχεδιάσει ειδικές αλουμινένιες βάσεις με πρακτικές αδιάβροχες βαλίτσες. Εκτός από τις πλαϊνές βαλίτσες υπάρχει διαθέσιμο και ένα αδιάβροχο σακίδιο το οποίο ενσωματώνεται στην σχάρα. Στα αξεσουάρ βρίσκουμε επίσης το πολύ χρηστικό κεντρικό σταντ για ασφάλεια στο παρκάρισμα, νέα ζελατίνα Gran Turismo η οποία αυξάνει την προστασία κατά 35mm σε ύψος και 20mm σε πλάτος και ειδικά δοχεία υγρών φρένων και υγρών συμπλέκτη σχεδιασμένα από την Rizoma, όπως και καθρέπτες από τη διάσημη ιταλική μάρκα.

Ducati

Εκτός από το κομμάτι της εργονομίας, η Ducati έχει φροντίσει και για την απόδοση της Multistrada V2 τοποθετώντας μια εξάτμιση τιτανίου και αλουμινίου της Termignoni στη μοτοσικλέτα. Παράλληλα, υπάρχουν προστατευτικά ψυγείου από αλουμίνιο, ενώ μπορεί κάποιος να προσθέσει προβολείς LED για ακόμα καλύτερο φωτισμό τη νύχτα. Όλα τα νέα αξεσουάρ της Ducati μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ducati.

Ducati

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!