Formula 1: Ο Έκλεστον «τα μάζεψε» για τα σχόλια αγάπης προς τον Πούτιν

Formula 1: Ο Έκλεστον «τα μάζεψε» για τα σχόλια αγάπης προς τον Πούτιν
Ο πρώην ισχυρός άνδρας της F1 ζήτησε συγγνώμη για τα σχόλια που έκανε πριν από λίγες ημέρες αναφερόμενος στον Ρώσο Πρόεδρο.

Από τότε που αποχώρησε από το ρόλο του κατόχου των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1, ο Μπέρνι Έκλεστον προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραμένει στο προσκήνιο και το καταφέρνει περίφημα. Τρανό παράδειγμα η «αγάπη» που εξέφρασε πριν από λίγες ημέρες για τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, καθώς ανέφερε πως «θα έτρωγε σφαίρα» για εκείνον.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές, με τη Formula 1 να αναγκάζεται να καταδικάσει τα όσα είπε ο 91χρονος Βρετανός. Με τον κόσμο των social media και όχι μόνο εναντίον του, ο Έκλεστον αποφάσισε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις του.

«Είναι μάλλον καλό για εμένα να βγάλω κάποια πράγματα από μέσα μου γιατί με ενοχλούν. Σχετικά με αυτά που είπα ή νομίζουν πως είπα. Νομίζω πως συχνά ο κόσμος λέει και κάνει πράγματα δίχως να τα έχει πρώτα σκεφτεί. Μάλλον έκανα το ίδιο και καταλαβαίνω πως ο κόσμος σκέφτεται πως υπερασπίζομαι το τι έχει κάνει ο Πούτιν στην Ουκρανία, κάτι που δεν ισχύει, δεν το κάνω. Ξέρω πως είναι ο πόλεμος, νιώθω λύπη για τους ανθρώπους στην Ουκρανία που υποφέρουν για κάτι που δεν έχουν κάνει», ανέφερε ο Βρετανός στο Sky.

Επιπλέον έστειλε την ευχή του ώστε οι δύο χώρες να λύσουν τις διαφορές τους: «Ελπίζω να τα βρουν και να κάνουν μία συμφωνία. Ζητώ συγγνώμη αν είπα κάτι που ενόχλησε κάποιους διότι δεν ήταν η πρόθεσή μου».

Μπέρνι Έκλεστον

Όσο για τη σημερινή δράση, το Gazzetta θα σας προσφέρει όπως πάντα την πληρέστερη ενημέρωση, με τρία LIVE! Το πρώτο είναι online, με τη γραπτή περιγραφή/σχολιασμό του Grand Prix Αυστρίας, με το ραντεβού να είναι στις 15.30.

Όμως έχουμε και διπλό ραντεβού στο Instagram του Gazzetta. Ο Πάνος Σεϊτανίδης παρουσιάζει το «THE GRID» στις 15.55 με τα τελευταία νέα για τη μάχη της Αυστρίας και LIVE περιγραφή της εκκίνησης ενώ γύρω στις 18.15, θα σχολιάσει όσα θα έχουν συμβεί στον αγώνα, μαζί με τον Τάκη Πουρναράκη, στο «F1 POST RACE SHOW».

F1 Αυστρία

Φωτογραφίες:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!