Formula 1, Μπέρνι Έκλεστον: «Θα “έτρωγα” σφαίρα για τον Πούτιν» (vid)

Formula 1, Μπέρνι Έκλεστον: «Θα “έτρωγα” σφαίρα για τον Πούτιν» (vid)
Ο πρώην ισχυρός άνδρας της F1 προέβη σε δηλώσεις που θα συζητηθούν, με το σπορ να καταδικάζει άμεσα τα λεγόμενά του.

Τα τελευταία χρόνια, ο Μπέρνι Έκλεστον προσπαθεί με αρκετούς τρόπους να παραμείνει στο προσκήνιο της Formula 1, πραγματοποιώντας συνήθως δηλώσεις με αρκετή δόση ίντριγκας. Τώρα, ο 91χρονος «χτυπά» και πάλι, αυτή τη φορά εκφράζοντας την άποψή του για έναν πολύ καλό του φίλο που τυχαίνει να έχει προκαλέσει πόλεμο!

Μιλώντας στην εκπομπή Good Morning Britain, o Έκλεστον αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν και είπε πράγματα που θα συζητηθούν! Συγκεκριμένα: «Θα “έτρωγα” σφαίρα για εκείνον. Θα προτιμούσα βέβαια να μην πονέσει, αλλά και πάλι θα το έκανα. Είναι ένα άτομο κορυφαίας κλάσης και αυτό που κάνει είναι επειδή πιστεύει πως είναι σωστό. Δυστυχώς είναι σαν πολλούς επιχειρηματίες, ειδικά όπως εγώ, που όταν κάποια στιγμή κάνεις ένα λάθος, κάνεις τα πάντα για να ξεφύγεις από την κατάσταση αυτή».

Μάλιστα ο Βρετανός δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στον Ουκρανό Πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Ο άλλος άνθρωπος στην Ουκρανία, ξέρω πως το επάγγελμά του είναι κωμικός και φαίνεται πως συνεχίζει να ασκεί το επάγγελμα αυτό διότι αν είχε σκεφτεί πραγματικά την κατάσταση θα είχε σίγουρα προσπαθήσει αρκετά να μιλήσει στον κύριο Πούτιν, ο οποίος είναι λογικός άνθρωπος. Θα τον είχε ακούσει και θα είχαν κάνει κάτι για την κατάσταση που επικρατεί».

Μπέρνι Έκλεστον

Τα σχόλιά του δεν πέρασαν απαρατήρητα, με τη Formula 1 να προβαίνει σε ανακοίνωση σχετικά με τα όσα είπε ο Έκλεστον.

Η ανακοίνωση του σπορ αναφέρει: «Τα σχόλια που έγιναν από τον Μπέρνι Έκλεστον αποτελούν προσωπική του άποψη και βρίσκονται σε τεράστια αντίθεση με τις μοντέρνες αξίες του σπορ μας».

Ο Έκλεστον αποχώρησε από τη θέση του κατόχου των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1 όταν η Liberty Media ανέλαβε τα ηνία, πίσω στο 2017. Έκτοτε μπορεί να μην ασχολείται ενεργά με το σπορ, όμως συχνά-πυκνά προσπαθεί με δηλώσεις του να βγαίνει στο προσκήνιο.

Με τις πολιτικές εξελίξεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού ασχολείται πλέον η γυναίκα του Έκλεστον, Φαμπιάνα Φλόσι, η οποία είναι αντιπρόεδρος της FIA υπό τον Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ και εκλεγμένο μέλος του παγκοσμίου συμβουλίου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του Μπέρνι Έκλεστον στο Good Morning Britain...

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!