Η πρώτη γέννα μέσα σε μία Ford Mustang Mach-E είναι γεγονός

Η πρώτη γέννα μέσα σε μία Ford Mustang Mach-E είναι γεγονός
Το ευχάριστο περιστατικό συνέβη στη Δανία, ενώ το ζευγάρι ήταν καθοδόν για το μαιευτήριο.

Οι Γενς και Κριστίν Βίγκστεντ ετοιμάζονταν για το μαιευτήριο, ώστε να προχωρήσουν με τη διαδικασία του τοκετού. Όμως λίγο μετά την αναχώρησή τους, τα νερά της Δανής «έσπασαν» κι έτσι έπρεπε να υπάρξουν άμεσες αποφάσεις.

Το ζευγάρι λοιπόν αποφάσισε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου, με τον Γενς να μην οδηγεί μέχρι το μαιευτήριο. Μάλιστα χρειάστηκε και η βοήθεια της μαίας τους, με την οποία συνομιλούσαν μέσω τηλεφώνου. Μέσα λοιπόν στην αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E η Κριστίν γέννησε το δεύτερό τους παιδί, το οποίο θα ονομάσουν Ντέιβιντ.

Ford Mustang Mach-E

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ένα παιδί γεννήθηκε μέσα στο ηλεκτρικό όχημα της Ford. H Κριστίν Βίγκστεντ μίλησε για το γεγονός αυτό: «Η γέννα μέσα στο αυτοκίνητο πήγε πολύ καλά. Αν ήταν το πρώτο μας παιδί θα το είχαμε χειριστεί πολύ διαφορετικά, αλλά ήταν μία ωραία εμπειρία».

Ford Mustang Mach-E

H είδηση αυτή έφτασε μέχρι και στα αυτιά του προέδρου και CEO της Ford, Τζιμ Φάρλεϊ, ο οποίος θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος: «Πραγματοποιούμε εντατικές δοκιμές για κάθε ενδεχόμενο αλλά η γέννα στη θέση του συνοδηγού δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα δοκιμών μας. Θέλουμε να έχουμε τους πελάτες μας ως πραγματικά μέλη της οικογένειάς μας και στην προκειμένη περίπτωση δεν γίνεται να είναι πιο αληθινό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!