Ford Mustang Mach-E: Online παραγγελία με λίγα «κλικ»

Ford Mustang Mach-E: Online παραγγελία με λίγα «κλικ»

Ford Mustang Mach-E: Online παραγγελία με λίγα «κλικ»
Και με δυνατότητα ανταλλαγής του παλαιού σας αυτοκινήτου.

Ένα νέο πακέτο online υπηρεσιών και λειτουργιών που ξεκινούν από τη δυνατότητα επιλογής και διαμόρφωσης έως και την παραγγελία της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής Mustang Mach-E, εγκαινιάζει η Ford Motor Ελλάς. Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα online παραγγελιών και αγοράς της νέας Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη στο www.ford.gr και προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής και διαμόρφωσης της επιθυμητής έκδοσης του ηλεκτρικού pony της Ford. Στη συνέχεια, από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παραγγείλετε online με μερικά ακόμα «κλικ», επιλέγοντας ταυτόχρονα και τον έμπορο από τον οποίο επιθυμούν να γίνει η παραλαβή.

Επιπρόσθετα, η Ford παρέχει μέσα από τη σχετική πλατφόρμα την ευκαιρία αναζήτησης της Mustang Mach-E μέσα από μία λίστα που περιέχει όλο το διαθέσιμο απόθεμα οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Οι διαδικτυακές υπηρεσίες της πλατφόρμας περιλαμβάνουν πολλές ακόμα δυνατότητες και λειτουργίες που έχουν ως πρωταρχικό τους στόχο να καταστήσουν την εμπειρία κορυφαία. Έτσι, πέρα από όλα τα παραπάνω, είναι εφικτή η παραλαβή της Mustang Mach-E σε όποιο χώρο ο πελάτης υποδείξει.

Ford Mustang Mach-E

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να εξοπλίσουν το ηλεκτρικό SUV με λίγα επιπλέον βήματα, επιλέγοντας αξεσουάρ και στοιχεία εξοπλισμού της αρεσκείας τους, όπως είναι για παράδειγμα ο κοτσαδόρος, το διαχωριστικό του χώρου φόρτωσης, το αντιολισθητικό δάπεδό του κ.α. Και φυσικά, επιλογή μονοφασικού ή τριφασικού επιτοίχιου φορτιστή (wallbox).

Διαθέσιμη είναι η δυνατότητα ανταλλαγής με το παλαιό αυτοκίνητο, ενημερώνοντας σχετικά μέσω της online πλατφόρμας τον έμπορο της Fοrd. Οι πελάτες της Ford μπορούν να προγραμματίσουν ακόμη και το χρόνο παράδοσης του νέου αυτοκινήτου τους. Πιο συγκεκριμένα, όταν η νέα Mustang Mach-E φτάσει στον Έμπορο Ford, θα λάβουν σχετική ειδοποίηση και στη συνέχεια θα προγραμματίσουν τον χρόνο παράδοσης.

Η αγορά της Mustang Mach-E γίνεται είτε τοις μετρητοίς είτε μέσω χρηματοδότησης. Και στις δύο περιπτώσεις ο Επίσημος Έμπορος θα ενημερώσει αναλυτικά για τα επόμενα βήματα. Σε περίπτωση αγοράς με χρηματοδότηση, δίνεται η επιλογή ενός από τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance που προσφέρουν μοναδικά προνόμια και χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!