Μια Vespa έτοιμη για πικνίκ

Μια Vespa έτοιμη για πικνίκ
Παρουσιάστηκε μια νέα ειδική έκδοση του κλασικού σκούτερ με καλάθι και κουβέρτα για εξοχικούς τύπους.

Η Vespa αντιπροσώπευε πάντα τη χαρά της ζωής παραμένοντας πιστή στο διαχρονικό σχεδιασμό της. Η Vespa Primavera πιο συγκεκριμένα, ήταν πάντα νεανική και φρέσκια, χάρη στο μικρό βάρος και στο στιλ της και από τη δεκαετία του 1960 έχει προτείνει εναλλακτική και νεανική κινητικότητα στον πηγμένο από αυτοκίνητα αστικό ιστό.

Σε έναν κόσμο που ανακαλύπτει ξανά την ομορφιά της φύσης, η Vespa Primavera είναι τώρα διαθέσιμη στη νέα και αποκλειστική έκδοση Pic Nic, που δημιουργήθηκε ειδικά ως διαφυγή από το καθημερινό άγχος απολαμβάνοντας στιγμές χαράς σε εξωτερικούς χώρους με τον πιο ξέγνοιαστο τρόπο.

vespa

Η Vespa Pic Nic είναι εξοπλισμένη με μια σειρά από ειδικά αξεσουάρ σχεδιασμένα για μέγιστη απόλαυση των υπαίθριων στιγμών. Μάλιστα, η Vespa Pic Nic συνοδεύεται από ένα κομψό ψάθινο καλάθι για πικνίκ, που περιέχει μια βολική αφαιρούμενη τσάντα ψυγείου και την απαραίτητη κουβέρτα. Κατασκευασμένη από ειδικό ύφασμα ζακάρ, η κουβέρτα είναι αδιάβροχη, επομένως είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε υπαίθρια δραστηριότητα. Τόσο το καλάθι όσο και η κουβέρτα, μπορούν να μεταφερθούν άνετα στην επιχρωμιωμένη μπροστινή και πίσω σχάρα αποσκευών που διατίθεται στάνταρ σε αυτήν την ειδική έκδοση.

vespa

Διαθέσιμη στους χρωματικούς συνδυασμούς Verde Pic Nic και Grigio Pic Nic με κομψά γραφικά στα πλαϊνά πάνελ, η Vespa Pic Nic διαθέτει επίσης ειδική δίχρωμη σέλα, όπου το μπεζ συνδυάζεται με μια σκούρα καφέ πίσω ρίγα που διαθέτει ιδιαίτερο υφαντό σχέδιο . Η σέλα ενισχύεται επίσης από γκρι ραφές και ζώνη διακοσμημένη με την ιταλική σημαία.

Το πακέτο εξοπλισμού ξεχωρίζει επίσης για τα επιχρωμιωμένα κομμάτια και τις ζάντες των τροχών, βαμμένες σε γκρι χρώμα με διαμαντένιες άκρες. Όπως με κάθε ειδική έκδοση της Vespa, μια πλάκα στο εμπρός πλαστικό κάλυμμα προσδιορίζει τη σειρά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!