Η Electromove επεκτείνεται στη Σύρο

Η Electromove επεκτείνεται στη Σύρο
Η Electromove, αντιπρόσωπος των ηλεκτρικών μοτοσικλετών Zero, ξεκινάει συνεργασία στο νησί της Σύρου.

Η Electromove, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των 100% ηλεκτρικών Αμερικάνικων μοτοσικλετών Zero και των ηλεκτρικών Ισπανικών scooters Ray Electric Motors, ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία με την Σιγάλας Moto, ως εξουσιοδοτημένο συνεργάτη στο νησί της Σύρου.

Τα εγκαίνια στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Σιγάλας Μoto στα Τάλαντα Σύρου έγιναν στις 2 Ιουλίου. H Zero Motorcycles διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών μοτοσικλετών στον κόσμο έχοντας ποιοτικές και πολύ αποδοτικές μοτοσικλέτες. Τα συστήματα ηλεκτροκίνησης που χρησιμοποιεί είναι κορυφαία, ενώ το σύνολο των μοτοσικλετών θέτει πολύ ψηλά τον πήχυ στην κατηγορία των ηλεκτρικών δικύκλων.

Zero

Στην γκάμα της Zero μπορεί να βρει κανείς dual sport μοντέλα όπως τα DSR, DS και FX, αλλά και σπορ μοντέλα όπως τη σειρά SR, τα FXE και FXS. Οι απόδοση των μοτοσικλετών ξεκινάει από τους 44 ίππους και φτάνει μέχρι και τους 110 ίππους με κορυφαίες αυτονομίες και χρόνους φόρτισης. Πρόσφατα η Zero παρουσίασε και μια νέα υπηρεσία, το Cypher Store μέσα από το οποίο ο πελάτης μπορεί να αναβαθμίσει τη μοτοσικλέτα του απλά αγοράζοντας πακέτα μέσω της ειδικής εφαρμογής.

Zero

Η Electromove συνεργάζεται και με την Ray Electric Motors φέρνοντας στην Ελλάδα το εκπληκτικό scooter 7.7. Το Ray 7.7 διαθέτει ηλεκτροκινητήρα μέγιστης απόδοσης 23 ίππων με συνεχή ισχύ 15 ίππους και ροπή 60Nm. Αυτή η απόδοση είναι ικανή να χαρίσει τελική ταχύτητα 125Km/h στο scooter, ενώ και οι επιταχύνσεις είναι εκρηκτικές. Το βάρος του 7.7 είναι στα 165 κιλά, με τον εξοπλισμό του να είναι εντυπωσιακός.

Zero

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!