Kymco Agility Carry 125: Ο πιστός σου συνεργάτης

Kymco Agility Carry 125: Ο πιστός σου συνεργάτης
Η Kymco φροντίζει να προσφέρει στον επαγγελματία το κατάλληλο «εργαλείο» για τις καθημερινές μεταφορές.

Όταν μια συνταγή είναι πετυχημένη τότε δεν χρειάζεται να κάνεις ριζικές αλλαγές για να το βελτιώσεις. Αρκεί να «λειάνεις τις γωνίες» και να παραδώσεις στο κοινό ένα από τα καλύτερα scooter αστικών μεταφορών της αγοράς. Το Kymco Agility Carry 125 συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει αξιόπιστες και ανθεκτικές υπηρεσίες στους επαγγελματίες έχοντας μελετημένη γεωμετρία και εξαιρετικό χώρο αποθήκευσης.

Το scooter της Kymco είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 9,3 ίππους και 9Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού, ενώ τη μετάδοση έχει αναλάβει CVT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το χαμηλό βάρος των 117 κιλών (άδειο) χαρίζει ικανοποιητικές επιδόσεις, ενώ η κατανάλωση είναι ένα από τα δυνατά του σημεία με την Kymco να αναφέρει 2,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει ότι με το ρεζερβουάρ των 6 λίτρων μπορείς να διανύσεις περισσότερα από 200 χιλιόμετρα.

Kymco

Το Agility Carry 125 έχει ένα ειδικά σχεδιασμένο πλαίσιο το οποίο έχει ενισχύσεις για να γίνει πιο ανθεκτικό στις καταπονήσεις. Στο εμπρός και το πίσω μέρος συναντάμε σχάρες για τοποθέτηση πραγμάτων, ενώ και το επίπεδο πάτωμα είναι χρήσιμο για μεταφορές αντικειμένων. Κάτω από τη σέλα υπάρχει επίσης χωρίς για ένα κράνος και μικροαντικείμενα, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό υπάρχουν κεντρικό και πλαϊνό σταντ.

Kymco

Οι αναρτήσεις του Agility αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο μονά αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης, ενώ στα φρένα συναντάμε δίσκους εμπρός και πίσω με σύστημα συνδυασμένη πέδησης CBS. Οι τροχοί είναι 12 ιντσών εμπρός και πίσω, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και τσάντα για έγγραφα. Το Kymco Agility Carry 125 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Mototrend στην τιμή των 2.230€ (προσφορά).

Kymco

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!