Ο Μάκης Παπαδημητρίου πάει διακοπές με Zontes M310

Ο Μάκης Παπαδημητρίου πάει διακοπές με Zontes M310
Ο γνωστός και βραβευμένος ηθοποιός επέλεξε το εντυπωσιακό scooter της Zontes να περάσει το καλοκαίρι του.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι της τέχνης και του αθλητισμού έχουν στρέψει την προσοχή τους στον κόσμο των δύο τροχών έχοντας αντιληφθεί την πρακτικότητα και την ελευθερία που προσφέρει αυτός ο τρόπος μετακίνησης. Υπάρχουν ωστόσο και εκείνοι που από νεαρή ηλικία ασχολήθηκαν με τη μοτοσικλέτα και παρότι ακολούθησαν τον κόσμο της τέχνης, δεν σταμάτησαν να οδηγούν και να απολαμβάνουν τη μοτοσικλέτα τους.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου, είναι φανατικός μοτοσικλετιστής με πολύ μεγάλη ιστορία στον χώρο των δύο τροχών. Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής του ζωής, εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο περιοδικό ΜΟΤΟ και έκτοτε η καλλιτεχνική του πορεία εμπεριείχε πάντοτε το μοτοσικλετιστικό στοιχείο, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία στα έργα του. Αποφοίτησε αριστούχος από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ σπούδασε και στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας του τιμήθηκε με το βραβείο Χόρν το 2009, ενώ πολλές από τις κινηματογραφικές του δουλειές βραβεύθηκαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Zontes

Ένα scooter που δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον Μάκη Παπαδημητρίου είναι το Zontes M310. Ο βραβευμένος ηθοποιός είδε από κοντά το ιδιαίτερο και δυναμικό scooter και δεν χρειάστηκε παρά μερικά λεπτά για να αποφασίσει ότι αυτό θα είναι το όχημα που θα τον συνοδεύσει στις καλοκαιρινές του διακοπές. Όντας άνθρωπος με ευρεία καλλιτεχνική φύση, ο Μάκης Παπαδημητρίου θεωρεί ότι είναι μία από τις πλέον ιδανικές επιλογές χάρη στις επιδόσεις, την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει.

Zontes M310

Ο κινητήρας του M310 είναι ένας μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 309 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 33,3 ίππους και 32Nm ροπής. Για αυτές τις κορυφαίες επιδόσεις ευθύνεται ο εξαιρετικός ψεκασμός της Bosch, ο οποίος παράλληλα διαθέτει δύο επιλογές οδήγησης, την Eco και τη Sport. Η Zontes έχει εξοπλίσει το M310 με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 265 mm εμπρός και έναν δίσκο επίσης 265 mm πίσω, που συνοδεύονται από σύστημα ABS της Bosch, ενώ οι τροχοί είναι 14 ιντσών εμπρός και πίσω. Στον εξοπλισμό, το M310 διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless), ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, δύο θύρες φόρτισης USB 3.0, έγχρωμη οθόνη TFT με πολλαπλές πληροφορίες, σύστημα ενημέρωσης για την πίεση των ελαστικών και ικανοποιητικό χώρο αποθήκευσης για ένα full face κράνος.

Zontes M310

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!