ΚΤΜ: Με άρωμα Dakar η 450 Rally Replica (vid)

ΚΤΜ: Με άρωμα Dakar η 450 Rally Replica (vid)
Η KTM ετοίμασε μια ειδική έκδοση εμπνευσμένη από την αγωνιστική μοτοσικλέτα που συμμετέχει στο Ράλλυ Ντακάρ.

Η KTM 450 Rally Replica είναι η νέα μοτοσικλέτα του αυστριακού εργοστασίου εμπνευσμένη από το περίφημο Ράλλυ Ντακάρ. Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα εξελιγμένη σε μεγάλο βαθμό από το αγωνιστικό τμήμα της εταιρείας από την εμπειρία συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cross-Country της FIM. Διαθέτει πολύ εκλεπτυσμένη τεχνολογία υψηλού επιπέδου την οποία συναντάμε μόνο σε αγωνιστικές μοτοσικλέτες και μπορεί να γίνει άμεσα ανταγωνιστική σε κάθε αγώνα.

Η 450 Rally Replica είναι εξοπλισμένη με τον μικρό σε διαστάσεις και πολύ ελαφρύ μονοκύλινδρο κινητήρα 450 κ.εκ. τον οποίο έχει φροντίσει η KTM Racing και αποδίδει 60 ίππους. Διαθέτει αγωνιστικό σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού της Keihin με διαφορετικές χαρτογραφήσεις για να έρθει στα μέτρα κάθε αναβάτη που θέλει να εξερευνήσει τα όριά του. Οι αναρτήσεις είναι της κορυφαίας σειράς WP XACT Pro οι οποίες παρέχουν κορυφαία πρόσφυση και αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να ρυθμιστούν σε απίστευτο εύρος.

KTM

Το σύστημα εξάτμισης είναι της Akrapovic, ενώ το σύστημα μετάδοση και ο μονόδρομος συμπλέκτης είναι της Pankl σε συνεργασία με την αγωνιστική ομάδα Red Bull KTM. Το πλαίσιο από χρωμιομολυβδένιο επίσης είναι μοναδικό, σχεδιασμένο από το αγωνιστικό τμήμα της KTM, ενώ η μοτοσικλέτα διαθέτει όλα τα συστήματα πλοήγησης ενός σύγχρονου αγωνιστικού μοντέλου του Cross-Country.

KTM

Η KTM, για την εξέλιξη της μοτοσικλέτας επιστράτευσε τους οδηγούς αγώνων Μέισον Κλάιν, Μπράντλει Κόξ και Μπέντζαμιν Μέλοτ. Οι τρεις αναβάτες οδήγησαν τη μοτοσικλέτα και έμειναν εντυπωσιασμένοι με το πόσο κοντά είναι η μοτοσικλέτα παραγωγής με την αγωνιστική τους μοτοσικλέτα. Παρακολουθείστε το βίντεο με τους αναβάτες της KTM να βάζουν δύσκολα στην 450 Rally Replica.

Βίντεο παρουσίασης του KTM 450 Rally Replica.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!