Opel: Ξεπέρασε τα 500.000 Crossland

Opel: Ξεπέρασε τα 500.000 Crossland

Κώστας Παστρίμας
Opel: Ξεπέρασε τα 500.000 Crossland
Η Opel ανακοίνωσε πως από τη γραμμή παραγωγής της έχουν βγει πάνω από μισό εκατομμύριο Crossland.

Το Opel Crossland είναι από τα SUV τα οποία κέρδισαν τους αγοραστές σε όλο τον κόσμο προσφέροντας ένα μείγμα ευελιξίας, τεχνολογίας και πρακτικότητας. Το δημοφιλές μοντέλο πρόσφατα ξεπέρασε ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς από τις γραμμές παραγωγής της Opel έχουν βγει περισσότερα από 500.000 μοντέλα.

Το επιτυχημένο μοντέλο κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Σαραγόσα στην Ισπανία και η Opel έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο διάδοχός του θα διαθέτει και ηλεκτροκίνητη έκδοση. Το Crossland εντυπωσιάζει, όχι μόνο με την ευελιξία και τις κορυφαίες τεχνολογίες του, αλλά και με τη μοντέρνα εμφάνισή του. Η μάσκα διατρέχει το εμπρός τμήμα ως ενιαίο στοιχείο, διευρύνοντας οπτικά το πλάτος του. Στο πίσω τμήμα δεσπόζει το έμβλημα του Crossland στο κέντρο της πίσω πόρτας.

Opel

Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης. Μεταξύ των στάνταρ συστημάτων υποβοήθησης ξεχωρίζουν τα Cruise Control και Speed Limiter, Lane Keep Assist και Traffic Sign Recognition, καθώς και οι λαμπεροί προβολείς LED. Διατίθενται ακόμη συστήματα όπως Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης (Forward collision alert) με Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης και Ανίχνευση Πεζού, Driver Drowsiness Alert, Head-up Display, Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας 180° μοιρών, Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης IntelliGrip και πολλά περισσότερα.

Opel

Το Crossland ξεχωρίζει και για την εργονομία του καθώς το μήκος των 4.22 μέτρων δίνει στο αυτοκίνητο ευελιξία και άφθονους εσωτερικούς χώρους. Διαθέτει διαιρούμενα καθίσματα πίσω σε αναλογία 60/40 που μπορούν να μετακινηθούν κατά τον διαμήκη άξονα σε μια διαδρομή 150mm, ανάλογα με την έκδοση. Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών αυξάνεται από 410 σε 520 λίτρα σε χρόνο μηδέν. Με τα πίσω καθίσματα πλήρως αναδιπλωμένα, η χωρητικότητα αυξάνεται στα 1.255 λίτρα.

Opel

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!