Volkswagen: Στην Ελλάδα το Caddy Life

Volkswagen: Στην Ελλάδα το Caddy Life

Κώστας Παστρίμας
Volkswagen: Στην Ελλάδα το Caddy Life
Η Volkswagen ανακοίνωσε την έλευση του ανανεωμένου επαγγελματικού Caddy 5ης γενιάς.

Το Volkswagen Caddy είναι εξαιρετικά δημοφιλές στην χώρα μας, αφενός με τους επαγγελματίες να το έχουν πολύ ψηλά στη λίστα με τα χρήσιμα «εργαλεία» δουλειάς τους, αφετέρου με τους οικογενειάρχες να απολαμβάνουν τους χώρους και την πρακτικότητά του. Πλέον έχουμε φτάσει στην 5η γενιά του μοντέλου και η Kosmocar ανακοίνωσε πως βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα με τιμές που αρχίζουν από τα 26.800 ευρώ και φτάνουν μέχρι τις 36.400 ευρώ.

Το ανανεωμένο Caddy Life είναι βασισμένο στην πλατφόρμα του Golf 8ης γενιάς (πλατφόρμα MQB) και ακολουθεί τόσο την σχεδιαστική φιλοσοφία, όσο και τις προηγμένες τεχνολογίες του μοντέλου. Το νέο Caddy Life διαθέτει μακρύτερο μεταξόνιο (2.755mm) από τον προκάτοχό του, εξασφαλίζοντας καλύτερους χώρους, πιο ισορροπημένη οδική συμπεριφορά, αλλά και μια πιο δυναμική εμφάνιση, ενώ στο Caddy Maxi Life το μεταξόνιο ανεβαίνει στα 2.970mm. Διατίθεται με επτά θέσεις τον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ πολύ εύκολα μπορεί να γίνει πενταθέσιο καθώς τα μεμονωμένα και ανεξάρτητα καθίσματα της 3ης σειράς μπορούν να αφαιρεθούν. Το Life διαθέτει χώρο αποσκευών μέχρι και 2.556 λίτρα.

VW

Στο εσωτερικό συναντάμε επίσης γνώριμο περιβάλλον επηρεασμένο από το Golf με εύκολες και σύγχρονες εργονομικά λύσεις. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει αναλογικά όργανα, οθόνη πολλαπλών λειτουργιών και προαιρετικά το νέο «Digital Cockpit», ενώ για όποιον θέλει όλες τις νέες τεχνολογίες είναι διαθέσιμο το infotainment «Ready 2 Discover» και έγχρωμη οθόνη αφής 10 ιντσών, σύνδεση του Digital Cockpit και του κορυφαίου συστήματος πλοήγησης Discover Pro των 10 ιντσών και το «Innovision Cockpit», γνωστό μας και από το Golf 8.

VW

Στους κινητήρες, το νέο Caddy Life διατίθεται με τον αποδοτικό 1.5 TSI βενζινοκινητήρα με ισχύ 114 ίππους και μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή DSG 7 σχέσεων, όπως επίσης και με τον 2.0 TDI 122 ίππων με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή DSG 7 σχέσεων. Το μοντέλο είναι επίσης εξοπλισμένο με συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως Front Assist, Lane Assist, Cruise Control, Fatigue Detection, όπως επίσης και αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης εμπρός - πίσω με ηχητική προειδοποίηση. Παράλληλα, για πρώτη φορά θα υπάρχει προαιρετικά το Travel Assist που συνδυάζει τις λειτουργίες του ACC, του Lane Assist και του Front Assist δημιουργώντας ένα σύστημα υποβοήθησης για τον οδηγό, επιτρέποντας ημιαυτόνομη οδήγηση με ταχύτητες έως και 210Km/h.

VW

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!