H εντυπωσιακή BMW M3 Touring MotoGP στο Goodwood

H εντυπωσιακή BMW M3 Touring MotoGP στο Goodwood

Κώστας Παστρίμας
H εντυπωσιακή BMW M3 Touring MotoGP στο Goodwood
Η BMW παρουσίασε στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood το Αυτοκίνητο Ασφαλείας του MotoGP.

Η BMW βρήκε την ευκαιρία στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood να γιορτάσει τα 50 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος BMW M παρουσιάζοντας πολλά μοντέλα από το παρελθόν, το παρόν και κάποια για το μέλλον. Ένα από τα καινούρια μοντέλα του τμήματος που ξεχώρισαν στο Goodwood ήταν η BMW M3 Touring MotoGP Safety Car η οποία έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά το νεότερο Αυτοκίνητο Ασφαλείας της BMW M, που είναι το «Επίσημο Αυτοκίνητο του MotoGP» από το 1999. Η BMW M3 Touring MotoGP Safety Car θα κάνει επίσης την πρώτη της εμφάνιση στη Μ. Βρετανία στις αρχές Αυγούστου στο Βρετανικό Grand Prix στο Silverstone.

BMW

Το αυτοκίνητο είναι βασισμένο στην πρώτη BMW M3 Competition Touring με M xDrive. Συνδυάζει υψηλό επίπεδο τεχνολογίας, επιδόσεων και τεχνογνωσίας που έχει δανειστεί από τις BMW M3 και BMW M4 με την πρακτικότητα του πεντάθυρου μοντέλου τουρισμού. Η BMW M3 MotoGP είναι εξοπλισμένη με ολόκληρη την γκάμα προϊόντων της BMW M Performance για την εμφάνισή της στην πίστα. Επιπλέον, περιλαμβάνει αγωνιστικά καθίσματα Recaro, ζώνη ασφαλείας 4 σημείων, εγκάρσια δοκό ασφαλείας, φώτα οροφής, εμπρός φώτα στη μάσκα, σύστημα απενεργοποίησης λειτουργίας καθώς και μια μονάδα εξαγωγής καυσίμου.

BMW

Ο Φρανσίσκους βαν Μέελ CEO της BMW M, δήλωσε στη διάρκεια του Goodwood: «Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW M3 Touring αντιπροσωπεύει ένα ακόμα ορόσημο στην επετειακή χρονιά μας, καθώς λανσάρουμε μία BMW M3 σε έκδοση touring για πρώτη φορά στην 50χρονη ιστορία μας. Το να συμπεριλάβουμε αυτό το νέο μοντέλο υψηλών επιδόσεων στο στόλο αυτοκινήτων ασφαλείας του MotoGP είναι το προφανές επόμενο βήμα για εμάς. Όλες αυτές τις δεκαετίες τιμήσαμε τη συνεργασία μας με την Dorna Sports, κάτοχο των εμπορικών δικαιωμάτων του MotoGP, προσφέροντας τα νεότερα μοντέλα της BMW M σε ρόλο αυτοκίνητων ασφαλείας στην πίστα και συνεχίζουμε αυτή την παράδοση με την BMW M3 Touring MotoGP Safety Car. Ανυπομονούμε να τη δούμε σε στιγμές δράσης στη θρυλική ανάβαση του Goodwood και στη συνέχεια να κάνει την εμφάνισή στους αγώνες στο κορυφαίο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού».

BMW

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!