Voge: Το καλοκαίρι ήρθε με μεγάλες προσφορές

Κώστας Παστρίμας
Voge: Το καλοκαίρι ήρθε με μεγάλες προσφορές
Η Voge δημιούργησε μια εξαιρετική καλοκαιρινή προσφορά για να κάνει το καλοκαίρι σας ακόμα πιο άνετο.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και όλοι λίγο ή πολύ έχουν ήδη το μυαλό τους στα πλάνα των διακοπών τους. Τα ταξίδια με μοτοσικλέτα είναι πάντα στο καλοκαιρινό πλάνο όλων των δικυκλιστών, ωστόσο ο σημαντικότερος πονοκέφαλος όλων ήταν το φόρτωμα της μοτοσικλέτας. Η Voge έρχεται να δώσει λύση και σε αυτό το πρόβλημα δημιουργώντας μια μοναδική καλοκαιρινή προσφορά.

Όλοι όσοι αποκτήσουν τη νέα Voge 500DS ή την 500DSX έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μαζί και το Adventure pack της Voge, αποτελούμενο από τρεις εργοστασιακές αλουμινένιες βαλίτσες μαζί με τις βάσεις στήριξης στην απίστευτη τιμή των μόλις 100 ευρώ (από 990 ευρώ). Με συνολική χωρητικότητα 107 λίτρων, το μόνο σίγουρο είναι πως θα καλύψει απόλυτα τις εκδρομικές ανάγκες αναβάτη και συνεπιβάτη. Μάλιστα, η Voge προχωράει και σε ακόμα μια διευκόλυνση δίνοντας τη δυνατότητα αποπληρωμής τους σε 18 άτοκες δόσεις.

Voge

Το Voge 500DS/DSX είναι ένα adventure μοντέλο το οποίο έχει κερδίσει το κοινό της Ελλάδα με την καλή ποιότητα κατασκευής και τα ποιοτικά περιφερειακά του. Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος σε σειρά 471 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47 ίππους και 44,5Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι της Bosch, ενώ το μηχανικό σύνολο πληρεί τις προδιαγραφές ρύπων Euro5. Στις αναρτήσεις συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι της KYB εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα έχει αναλάβει σύστημα της Nissin με ABS της Bosch.

Voge

Οι τροχοί στην έκδοση DS είναι χυτοί 17 ιντσών, ενώ στην έκδοση DSX είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης. Ο εξοπλισμός της μοτοσικλέτας ήταν επίσης εντυπωσιακός καθώς περιλαμβάνει φωτιστικά σώματα LED, TFT οθόνη με όλες τις πληροφορίες με σύστημα συνδεσιμότητας για smartphone, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, θύρα φόρτισης USB, πλευρικά κάγκελα προστασίας και προστατευτικό κινητήρα. Την Voge 500DS μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Voge στην τιμή των 6.396 ευρώ. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/7/2022 και για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών.

Voge

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!