Yamaha: Νέα γκάμα Off-Road για παιδιά

Κώστας Παστρίμας
Yamaha: Νέα γκάμα Off-Road για παιδιά
Η Yamaha ανανέωσε την γκάμα μοτοσικλετών εκτός δρόμου για τους εκκολαπτόμενους αναβάτες.

Πολλοί από τον χώρο των δύο τροχών θα θυμούνται ακόμα ή τα έχουν στο γκαράζ τους ένα PW της Yamaha με το οποίο έκαναν τα πρώτα βήματα στον κόσμο της μοτοσικλέτας και ανακάλυψαν την αίσθηση οδήγησης. Η Yamaha πάντα είχε στην γκάμα της μοντέλα ειδικά για μικρές ηλικίες και για το 2023 ανανέωσε και εμπλούτισε τη συγκεκριμένη γκάμα για να καλύψει τις ανάγκες παιδιών σε όλο το φάσμα των ηλικιών.

Στην γκάμα των Yamaha Off-Road συναντάμε το μικρό PW50 το οποίο έχει γράψει τη δική του ιστορία και έχει δείξει το δρόμο στα πρώτα βήματα μύησης στον κόσμο του χώματος σε αμέτρητα παιδιά. Το νέο PW50 έρχεται στο αγωνιστικό χρώμα Icon Blue της Yamaha με έναν αυτόματο, δίχρονο κινητήρα 50 κ.εκ., περιοριστή ταχύτητας, χαμηλό ύψος σέλας, φρένα ποδηλάτου και φιλικό χαρακτήρα για τα παιδιά.

Yamaha

Στην γκάμα των 50αριών βρίσκουμε επίσης το TT-R50 το οποίο είναι για λίγο μεγαλύτερα παιδιά, από 7 ετών και πάνω. Βασικό χαρακτηριστικό των μοντέλων είναι η απλή συντήρηση για όλα τα μέρη της μοτοσικλέτας. Ο κινητήρας εδώ είναι τετράχρονος 50 κ.εκ. με ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 3 σχέσεων. Ο χρωματισμός και εδώ είναι ο Icon Blue τύπου motocross, ενώ οι αναρτήσεις έχουν μεγάλες διαδρομές και η μίζα είναι ειδικού τύπου για γονικό έλεγχο. Ανεβαίνοντας πιο ψηλά συναντάμε το TT-R110 για τα παιδιά που θέλουν κάτι περισσότερο από το TT-R50. Ο κινητήρας είναι τετράχρονος 110 κ.εκ. και συνοδεύεται από ημιαυτόματο 4τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων. Τα φρένα αποτελούνται από ταμπούρα και οι τροχοί είναι 14 ιντσών εμπρός και 12 ιντσών πίσω με τρακτερωτά ελαστικά.

Yamaha

Για τους έφηβους αναβάτες η Yamaha έχει φροντίσει να παρουσιάσει το TT-R125. Πρόκειται για ένα motocross μοντέλο για νεαρούς, αλλά και ενήλικους οι οποίοι αναζητούν τη διασκέδαση στο χώμα. Ο κινητήρας είναι τετράχρονος 125 κ.εκ. με μηχανικό 5τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων εύκολης συντήρησης και ομαλής απόδοσης. Οι αναρτήσεις έχουν μεγάλες διαδρομές, τα φρένα είναι ισχυρά με δίσκο εμπρός και ταμπούρο πίσω, ενώ οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 16 ιντσών πίσω.

Οι τιμές των μοντέλων είναι για το PW50 στα 1.650 ευρώ, για το TT-R50 στα 1.780 ευρώ, για το TT-R110 στα 3.100 ευρώ και για το TT-R125 στα 4.220 ευρώ. Τα off-road μοντέλα της Yamaha για παιδιά και εφήβους μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Μοτοδυναμικής.

Yamaha

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!