Formula 1, Αλόνσο: «Θα επιτεθώ στον Μαξ στην πρώτη στροφή»

Formula 1, Αλόνσο: «Θα επιτεθώ στον Μαξ στην πρώτη στροφή»
Ο Ισπανός της Alpine έκανε στις κατατακτήριες του Καναδά την καλύτερη φετινή του εμφάνιση.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του Grand Prix Καναδά μέχρι στιγμής είναι ο Φερνάντο Αλόνσο. Από τις ελεύθερες δοκιμές, ο Ισπανός κινούνταν σε πολύ ανταγωνιστικό ρυθμό και το Σάββατο στις κατατακτήριες βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο. Πίσω από το τιμόνι της A522, o Αλόνσο κατάφερε να σημειώσει τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο, παίρνοντας το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες δοκιμές στην επιστροφή του στη Formula 1. Μετά το τέλος του Q3, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

«Νιώθω φοβερά. Μέχρι τώρα είχαμε ένα απίστευτο τριήμερο, είμαστε ανταγωνιστικοί από τις ελεύθερες δοκιμές, που συνήθως είμαστε, αλλά τα Σάββατα χάνουμε ρυθμό. Χάρη στις συνθήκες σήμερα το μονοθέσιο ήταν φοβερό και ήμουν πολύ άνετος με την οδήγηση. Ο κόσμος μού έδωσε ώθηση να πιέσω ακόμα περισσότερο», ανέφερε ο Αλόνσο.

Όσον αφορά τον αγώνα, ο Ισπανός δεν δίστασε να δηλώσει πως θέλει να παλέψει ακόμα και για την πρωτοπορία: «Θα δούμε τι θα γίνει αύριο. Πιστεύω πως θα επιτεθώ στον Μαξ στην πρώτη στροφή».

Ο μεγάλος αγώνας για το Grand Prix Καναδά είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

To Σαββατοκύριακο το gMotion by Gazzetta πηγαίνει… τέρμα γκάζι, με live κάλυψη των μεγάλων γεγονότων αλλά και live εκπομπές στο Instagram! Αναλυτικά:

Κυριακή 19/7

15.00 MotoGP Γερμανίας – Online σχολιασμός στο gazzetta.gr

20.30 F1 GP Καναδά – Online σχολιασμός της μάχης της pole position στο gazzetta.gr

20.55 Instagram Live - THE GRID με τον @SeitanF1 στο @gazzetta.gr
23.15 Instagram Live - POST RACE SHOW με τους @SeitanF1 & @pournarakis στο @gazzetta.gr

F1 Καναδάς

Φωτογραφίες: Alpine

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!