LIVE TV: Ο 2ος αγώνας του Μαρκογιάννη στο θρυλικό Σπα

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Ο 2ος αγώνας του Μαρκογιάννη στο θρυλικό Σπα
Δείτε τον δεύτερο αγώνα του ταλαντούχου Έλληνα οδηγού στο πλαίσιο της Ιταλικής Formula 4.

Μπορεί οι φίλοι της Formula 1 να έχουν στραμμένο το βλέμμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού και τον ένατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, όμως ανά τον κόσμο «τρέχουν» παράλληλα πολλά πρωταθλήματα και μάλιστα, υπάρχει και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον!

Ο λόγος για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ιταλικής Formula 4 Powered by Abarth, που αυτό το Σαββατοκύριακο επισκέπτεται τη θρυλική πίστα του Σπα – γνωστή σε όλους από τα Grand Prix της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Εκεί αγωνίζεται ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης, ο 17χρονος οδηγός που μετά το πέρας των Πανελληνίων Εξετάσεων, μπορεί πλέον να επικεντρωθεί στην αγωνιστική του καριέρα και να πατάει τέρμα γκάζι στις πίστες.

Τζώρτζης Μαρκογιάννης

Στην Ιταλική F4, κάθε γύρος του πρωταθλήματος περιλαμβάνει τρεις αγώνες. Στον πρώτο, ο Έλληνας οδηγός εκκίνησε 33ος, σκαρφάλωσε μέχρι την 25η θέση και τελικά είδε την καρό σημαία του τερματισμού 26ος – σε έναν αγώνα δίχως απρόοπτα, συγκρούσεις και εγκαταλείψεις - μπορείτε να δείτε ξανά τον αγώνα, πατώντας εδώ.

Στον δεύτερο αγώνα, ο οδηγός της CRAM Motorsport θα παραταχθεί στην 32η θέση του grid της πίστας των Αρδεννών και θα έχει μπροστά του 30 λεπτά και ένα γύρο, για να κάνει αυτό που ξέρει καλά: να κερδίζει θέσεις στον αγώνα!

Δείτε LIVE τον αγώνα του Μαρκογιάννη στο Σπα, πατώντας play στο video που ακολουθεί. Η εκκίνηση είναι στις 10.50 ώρα Ελλάδας...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!