Υψηλής αισθητικής αξεσουάρ για το Yamaha XSR700 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Υψηλής αισθητικής αξεσουάρ για το Yamaha XSR700 (vid)
Το νέο-ρετρό μοντέλο της Yamaha αναβαθμίζεται με μια ποιοτική σειρά γνήσιων αξεσουάρ της ιαπωνικής φίρμας.

Η σειρά XSR της Yamaha έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της για δύο λόγους. Ο ένας ήταν ότι η βάση των μοντέλων ήταν τεχνολογικά άρτια με έμφαση στην διασκεδαστική οδήγηση και ο δεύτερος ήταν φυσικά η υψηλού επιπέδου αισθητική της μοτοσικλέτας.

Για εκείνους που θέλουν το κάτι παραπάνω για το XSR700 τους η Yamaha φρόντισε να δημιουργήσει μια εκλεπτυσμένη σειρά γνήσιων αξεσουάρ χωρίζοντάς τα σε δύο βασικά πακέτα. Το πρώτο είναι το Weekend Pack στο οποίο συναντάμε το ιδανικό σύνολο που θα σε συνοδεύσει στις βόλτες του Σαββατοκύριακου. Το πακέτο περιλαμβάνει βάσεις για βαλίτσες δεξιά και αριστερά και μαλακές βαλίτσες 13,5 λίτρων η κάθε μία από υλικό Hypalon το οποίο προσφέρει ανθεκτικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, βρίσκουμε πρίζα USB, βάση τοποθέτησης και στήριγμα δίπλα στο ψηφιακό όργανο για φόρτιση του smartphone.

Yamaha XSR700

Το δεύτερο πακέτο Street Pack έχει να κάνει με την σπορ, εντυπωσιακή εμφάνιση του XSR700 αλλά και την καλύτερη εργονομία για σβέλτη οδήγηση. Το πακέτο περιλαμβάνει προστατευτικό προβολέα, αεροτομή πάνω από το στρογγυλό όργανο, προστατευτικό στα πλευρικά του ρεζερβουάρ για καλύτερη στήριξη του αναβάτη, επίπεδη σέλα υψηλής ποιότητας και πίσω φωτιστικό σώμα LED. Επιπλέον, αυτών των αξεσουάρ μπορεί κανείς να βρει πλευρικές πινακίδες από αλουμίνιο για ενίσχυση της ρετρό εμφάνισης και προστατευτική γρίλια του ψυγείου για αποφυγή χτυπημάτων από ατσάλι και αλουμινένια βάση με το λογότυπο XSR.

Yamaha XSR700

Για τους ακόμα πιο απαιτητικούς η Yamaha προσφέρει τελικό εξάτμισης σε μαύρο χρώμα προδιαγραφών Euro5 από τιτάνιο και σωλήνες από ανθεκτικό ατσάλι σε στυλ Tracker. Στο κομμάτι της οδηγικής συμπεριφοράς η Ohlins προσφέρει ένα αμορτισέρ STX 46 πίσω με όλες τις ρυθμίσεις για να γίνει η οδήγηση ακόμα πιο διασκεδαστική και άνετη. Τα αξεσουάρ του Yamaha XSR700 μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο της Μοτοδυναμικής και στην ειδική ιστοσελίδα της Yamaha.

Αξεσουάρ Yamaha XSR700.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!