Νέο ειδικό χρώμα για το Mazda CX-60 (vid)

Νέο ειδικό χρώμα για το Mazda CX-60 (vid)

Νέο ειδικό χρώμα για το Mazda CX-60 (vid)
Η Mazda θέλοντας να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο κορυφαίο της SUV το εξοπλίζει με την ειδική βαφή Rhodium White Premium.

Ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα στην ιστορία της Mazda είναι το καινούριο CX-60. Το κορυφαίο SUV της ιαπωνικής μάρκας αποτελεί το απόλυτο δείγμα ποιότητας και τεχνολογίας και δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και η βαφή του είναι ξεχωριστή. Η Mazda παρουσίασε τον χρωματισμό Rhodium White Premium στο νέο CX-60 η οποία ακολουθεί την τεχνολογία Takuminuri.

Η Mazda είναι από τις εταιρείες οι οποίες προσέχουν πολύ την λεπτομέρεια και η βαφή είναι ένα καθοριστικό κομμάτι του σχήματος του αυτοκινήτου. Το Rhodium White Premium είναι ένα αγνό λευκό χρώμα, εμπνευσμένο από την ιαπωνική αισθητική, βρίσκοντας την ομορφιά στην απλότητα και την απουσία περιττών στοιχείων. Η δομή του χρώματος τονίζει τις σκιές στην επιφάνεια του οχήματος, δίνοντας την αίσθηση μιας μεταλλικής υφής.

Mazda

Η Mazda χρησιμοποιεί μια μέθοδο κατά την οποία το χρώμα που περιέχει εξαιρετικά λεπτές νιφάδες αλουμινίου υψηλής φωτεινότητας εφαρμόζεται σχολαστικά, προκειμένου να επιτευχθεί ομοιόμορφο πάχος, το οποίο στη συνέχεια συρρικνώνεται σημαντικά σε όγκο κατά τη διαδικασία στεγνώματος για το ανακλαστικό στρώμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά λεπτό ανακλαστικό στρώμα περίπου 7% του πάχους ενός τυπικού ανακλαστικού στρώματος. Το Rhodium White Premium χρησιμοποιεί μια νέα χρωστική ουσία, χάρη στην οποία η Mazda κατάφερε να μειώσει το πάχος της διαφανούς στρώσης έως και 30%. Αυτό συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη χρήση των πόρων και στη μείωση των εκπομπών CO2 κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Mazda

Η συγκεκριμένη βαφή έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι δίνει την εντύπωση της χειροποίητης τεχνικής καθώς ευθυγραμμίζεται ομαλά στη διαδικασία της ανάκλασης. Η επιφάνεια λάμπει στο φως και έχει μια πολύ ρεαλιστική υφή. Η Mazda πιστεύει ότι η βαφή είναι βασικό συστατικό οποιουδήποτε οχήματος, θα συνεχίσει
να επιδιώκει νέες χρωματικές εκφράσεις και τεχνολογίες βαφής για να ενισχύσει την ελκυστικότητα των προϊόντων της.

Βίντεο παρουσίασης του Mazda CX-60.

Mazda

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!