Στην Μύκονο ο πρόεδρος της Nazionale Piloti

Πάνος Σεϊτανίδης
Στην Μύκονο ο πρόεδρος της Nazionale Piloti
Ο Μάριο ντι Νατάλε ξεκίνησε τις επαφές για την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας των πιλότων της F1 στην Ελλάδα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το project επιστροφής της Nazionale Piloti, της ποδοσφαιρικής δηλαδή ομάδας των οδηγών της Formula 1, στην Ελλάδα. Όπως σας έχουμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε αυτό το σενάριο, φέτος έχει βάσεις κι αυτές αποδεικνύονται γερές.

Έτσι λοιπόν, ο πρόεδρος της Nazionale Piloti, Μάριο ντι Νατάλε, βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο, εκεί όπου αν όλα πάνε καλά, θα δοθεί το μεγάλο ραντεβού στις αρχές Αυγούστου. Ο Ιταλός συνοδεύεται από τον εκπρόσωπο της Nazionale Piloti στην Ελλάδα, Κώστα Μαστοράκη και μαζί, έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών.

Μάριο Ντι Νατάλε

Σήμερα, Τετάρτη 15/6, ο Ντι Νατάλε θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Μυκόνου, Κωνσταντίνο Κούκα. Προηγήθηκε συνάντηση με τη βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, με θέμα συζήτησης την ίδρυση φορέα και τη πραγματοποίηση δράσεων οδικής ασφάλειας στο νησί των ανέμων κι όχι μόνο.

Μάριο Ντι Νατάλε

Επίσης, ο Ιταλός που ήταν ιδρυτής της Nazionale Piloti πριν από 40 χρόνια, επισκέφτηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μυκόνου, ώστε να επιβεβαιώσει πως εκεί μπορεί να πραγματοποιηθεί ένας τέτοιος ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Μάριο Ντι Νατάλε

Παράλληλα με τις επαφές στη χώρα μας, που θα διασφαλίσουν την άριστη διοργάνωση της τρίτης επίσκεψης της Nazionale Piloti μετά το 2006 και το 2007, υπάρχουν συζητήσεις με τα μέλη της για να καθοριστεί η σύνθεσή της στον αγώνα του Αυγούστου.

Μάριο Ντι Νατάλε

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία, οι πρώτες σκέψεις του Ντι Νατάλε αφορούν τρεις εν ενεργεία οδηγούς της Formula 1 (Πιερ Γκασλί, Σαρλ Λεκλέρ και Φερνάντο Αλόνσο), τον CEO του σπορ και τερματοφύλακα της ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι, πρώην οδηγούς της F1 (Τζιανκάρλο Φιζικέλα, Ρικάρντο Πατρέζε, Ιβάν Καπέλι, Τόνιο Λιούτσι) κι άλλα πρόσωπα από τον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Nazionale Piloti

Αν όλα τα κομμάτια του παζλ μπουν στη θέση τους και βρεθεί στη χώρα μας η πλειοψηφία από τους προαναφερθέντες, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Μύκονο τον Αύγουστο. Τι λέτε, δε θα ήταν ότι πρέπει για ένα από τα επεισόδια του ντοκιμαντέρ του Netflix, «Formula 1: Drive to Survive»;

Nazionale Piloti

Μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στο νησί των Κυκλάδων, ο δαιμόνιος Ιταλός θα βρεθεί στην Αθήνα όπου σκοπεύει να επισκεφτεί το Ίδρυμα «Όραμα Ελπίδας», οι δράσεις του οποίου στηρίζονται τα τελευταία χρόνια από την ομάδα των κορυφαίων οδηγών του κόσμου. Καθώς επίσης και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών που θα συμμετέχει στο εγχείρημα αλλά και στις δράσεις οδικής ασφάλειας. Μάλιστα, εκτός από τον αγώνα της Μυκόνου, θα στείλει ασθενοφόρο και στον αγώνα της Nazionale Piloti που θα ακολουθήσει, στις 3 Σεπτεμβρίου στη Μόντσα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!