Polestar 5 prototype: Πρεμιέρα στο Γκούντγουντ για το τετράθυρο GT

Polestar 5 prototype: Πρεμιέρα στο Γκούντγουντ για το τετράθυρο GT
Η σουηδική μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα είναι αρκετά... απασχολημένη στο Φεστιβάλ Ταχύτητας την επόμενη εβδομάδα.

Η Polestar, το παρακλάδι της Volvo που κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην πολυτελή κατηγορία, θα δώσει και φέτος δυναμικό «παρών» στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ (23-26 Ιουνίου). Ξεχωρίζει η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Polestar 5, ενός πρωτότυπου τετράθυρου GT που θα συμμετάσχει στην κατηγορία «First glance» και θα λάβει μάλιστα μέρος στην ανάβαση του Γκούντγουντ.

«Το Γκούντγουντ είναι το αγαπημένο μέρος για να παρουσιάζουμε τα νέα μας αυτοκίνητα, ενώπιον ενός ενθουσιώδους κοινού», δήλωσε ο Τόμας Ίνγκελατ, Διευθύνων Σύμβουλος της Polestar. «Η ομάδα R&D στη Μ. Βρετανία έκανε εξαιρετική δουλειά με το Polestar 5 και είμαστε περήφανοι που θα το παρουσιάσουμε έστω σε αυτό το αρχικά στάδιο». Όπως φαίνεται και στις πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, το Polestar 5 prototype φέρει βαρύ καμουφλάζ στο αμάξωμά του, ενώ και το εσωτερικό δεν έχει πάρει την τελική του μορφή.

Polestar 5 prototype

Μαζί με το 4θυρο GT, η σουηδική μάρκα θα παρουσιάσει το πρωτότυπο ηλεκτρικό roadster αλλά και το περιορισμένης παραγωγής Polestar 2 BST edition 270. Πρόκειται για ένα βελτιωμένο ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο φθάνει σε ισχύ τους 476 ίππους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!