Επιδότηση στα καύσιμα: Έρχεται νέα παρέμβαση της κυβέρνησης

Επιδότηση στα καύσιμα: Έρχεται νέα παρέμβαση της κυβέρνησης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν νέα μέτρα ανακούφισης των πολιτών από τις υψηλές τιμές στα καύσιμα.

Για πρώτη φορά επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη η νέα κρατική παρέμβαση στις υπερβολικά υψηλές τιμές των καυσίμων. Ο Γιάννης Οικονόμου δήλωσε ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα στήριξης, που θα διαδεχθούν την κάρτα καυσίμων Fuel Pass για το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου.

«Η κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό των πολιτών, στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της εισαγόμενης ακρίβειας. Το κάναμε με την ηλεκτρική ενέργεια, θα το κάνουμε και με τα καύσιμα, οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο κ. Οικονόμου δεν απάντησε πάντως στο ερώτημα αν εξετάζεται η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα. «Η κυβέρνηση σκέφτεται και ενεργεί με βάση το συμφέρον της κοινωνίας, μέσα στα όρια αντοχής της οικονομίας. Όταν το σχέδιο αντιμετώπισης και των προβλημάτων που έχουμε στα καύσιμα ολοκληρωθεί, θα ανακοινωθεί στην κοινή γνώμη και θα εφαρμοστεί».

Γιάννης Οικονόμου

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!