Πατέρας και γιος έχασαν τη ζωή τους στο TT Isle of Man

Κώστας Παστρίμας
Πατέρας και γιος έχασαν τη ζωή τους στο TT Isle of Man
Ακόμα μια τραγωδία στο φετινό Isle of Man με δύο αναβάτες να χάνουν τη ζωή τους στο δεύτερο αγώνα Sidecar.

Η λίστα με τις απώλειες στο φετινό TT Isle of Man δεν έχει τελειωμό καθώς είχαμε ακόμα δύο νεκρούς αναβάτες στη διάρκεια του αγώνα Sidecar. Αυτήν τη φορά τα πράγματα ήταν ακόμα πιο τραγικά καθώς στο δεύτερο αγώνα αυτής της κατηγορίας έχασαν τη ζωή τους πατέρας και γιος.

Πιο συγκεκριμένα, στον δεύτερο γύρο ο αγώνας διακόπηκε με κόκκινη σημαία. Στην αρχή οι περισσότεροι πίστεψαν ότι η διακοπή ήρθε λόγω της βροχής, ωστόσο επιβεβαιώθηκε κάτι πολύ χειρότερο.Ο Ρότζερ Στόκτον μαζί με τον γιό του Μπράντλει ενεπλάκησαν σε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να χάσουν και οι δύο τη ζωή τους.

Isle of man

Ο 56χρονος πατέρας ήταν έμπειρος αναβάτης με συμμετοχή σε 20 TT Isle of Man. Από την άλλη όμως ο 21χρονος γιος έπαιρνε για πρώτη φορά μέρος στον αγώνα, αλλά η μοίρα του επιφύλασσε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Πατέρας και γιος συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Βρετανίας F2 Sidecar και είχαν τερματίσει στη 2η θέση το 2021.

Η απώλεια των δύο αναβατώ ανέβασε τον αριθμό των φετινών νεκρών σε πέντε. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το πόσο επικίνδυνος είναι ο συγκεκριμένος αγώνας, ιδιαίτερα έπειτα από τόσες πολλές απώλειες. Όπως είπε ο μεγάλος Τζον ΜακΓκίνες μιλώντας αποκλειστικά στο Gazzetta: «Το TT είναι τόσο επικίνδυνο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παράνομο».

Isle of man

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!