Bentley Continental GT και GTC S: Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Bentley Continental GT και GTC S: Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Bentley Continental GT και GTC S: Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά
Η οικογένεια Continental GT αποκτά… βάθος με τη νέα έκδοση S, η οποία συνοδεύεται από αισθητικές επεμβάσεις αλλά και ηχητική αναβάθμιση χάρη στη σπορ εξάτμιση.

Δύο ακόμη προτάσεις σε όσους αναζητούν ένα δίθυρο αυτοκίνητο επιδόσεων διανθισμένο με πλούσιες δόσεις πολυτέλειας, προσφέρει η Bentley. Οι εκδόσεις Continental GT S και Continental GTC S συνδυάζονται με το V8 κινητήρα και περιλαμβάνουν οπτικές και ηχητικές αναβαθμίσεις, που εστιάζουν στην απόλαυση της οδήγησης.

Επεμβάσεις στον 4λιτρο V8 δεν έχουν γίνει, με την μέγιστη ισχύ να ανέρχεται σε 550 ίππους και τη ροπή σε 770 Nm. Χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στο βρετανικό μοντέλο να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα εντός 4 δευτερολέπτων. Η τοποθέτηση όμως της σπορ εξάτμισης (στο στάνταρ εξοπλισμό της έκδοσης), αναβαθμίζει τον ήχο του V8 κινητήρα που φθάνει στα αυτιά του οδηγού και των επιβατών.

Bentley Continental GTC S

Το σύστημα Bentley Dynamic Ride (στο βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων S) χρησιμοποιεί μικρά μοτέρ μέσα στις αντιστρεπτικές ράβδους που αναλαμβάνουν να περιορίζουν τις κλίσεις του αμαξώματος σε στροφές με υψηλή ταχύτητα και να αυξάνουν την άνεση στον αυτοκινητόδρομο.

Bentley Continental GT S

Οι σχεδιαστικές επεμβάσεις περιλαμβάνουν λεπτομέρειες από μαύρο χρώμιο στο εξωτερικό, νέες ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών (προαιρετικά), σκούρα κρύσταλλα στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, μαύρη γρίλια στην μάσκα. Στο εσωτερικό, τα σπορ καθίσματα και οι επενδύσεις από δέρμα και σουέτ με τις κόκκινες λεπτομέρειες τονίζουν το χαρακτήρα των εκδόσεων S.

Bentley Continental GTC S

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!