Mercedes-AMG ONE: Με τη Σούζι Βολφ στη Yas Marina (vid)

Mercedes-AMG ONE: Με τη Σούζι Βολφ στη Yas Marina (vid)

Mercedes-AMG ONE: Με τη Σούζι Βολφ στη Yas Marina (vid)
Τo γερμανικό hypercar με την τεχνολογία της Formula 1 έχει άδεια κυκλοφορίας και στους δημόσιους δρόμους.

Το αποτέλεσμα απέδειξε ότι άξιζε η αναμονή. Η Mercedes-AMG παρουσίασε την ΟΝΕ, το αυτοκίνητο που την βάζει στο… κλειστό κλαμπ των κατασκευαστών hypercar.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του όμως είναι ότι ενσωματώνει την υβριδική τεχνολογία του μονοθεσίου της γερμανικής εταιρείας στη Formula 1. Αυτή ήταν και η αιτία που το συγκεκριμένο project παρουσίασε σημαντική καθυστέρηση μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν μία σειρά από προωθητικά βίντεο της Mercedes-AMG ONE τόσο σε πίστες όσο και μέσα σε πόλεις. Άλλωστε, παρά τον ακραίο του χαρακτήρα και την εξωφρενική τιμή των 2,5 εκατ. ευρώ, το hypercar έχει άδεια για να κυκλοφορεί στους δημόσιους δρόμους.

Η πρώην οδηγός αγώνων και Διευθύνων Σύμβουλος της Venturi Racing στη Formula E, Σούζι Βολφ, ήταν μία από τους πρώτους τυχερούς που βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι της Mercedes-AMG ONE ισχύος 1.063 ίππων. Η σύζυγος του επικεφαλής της Mercedes-AMG F1, Τότο Βολφ, οδήγησε το υβριδικό hypercar τόσο στην πίστα Yas Marina του Άμπου Ντάμπι όσο και στους δρόμους του Ντουμπάι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!